Moda

Obavljaš last-minute shopping prije godišnjeg? U C&A su stigle bermude koje ne moraš ni peglati

Kako se godišnji odmor bliži, mnogi od nas još uvijek obavljaju neki last-minute shopping i u potrazi smo za laganim haljinama, suknjama, kratkim majicama i kratkim hlačama za uživanje na moru. C&A je brend koji volimo upravo zahvaljujući divnim materijalima koji nam uvelike olakšavaju život na ovim visokim temperaturama, a najnoviji dodatak njihovoj kolekciji proizvoda su jedne bermude, savršene za one koji žele biti stylish, bez žrtvovanja udobnosti. Baš ove bermude bi mogle biti onaj nezaobilazni komad sezone jer ih, zahvaljujući njihovom dizajnu, ne moraš ni peglati!

 | Autor: C&A C&A Foto: C&A

Možda vas zanima Želimo ovu haljinu s puf rukavima i divnim detaljima na leđima iz Reserveda! Rubrika Moda Moda

Zavidan raspon veličina i čak 5 različitih boja

Jedna od istaknutih značajki ovih bermuda je njihov kroj visokog struka koji nudi udobnost i odlično pristaje raznim tipovima tijela pa su idealne za cjelodnevno nošenje. Uz to, dostupne su u veličinama od 34 do 46, što znači da one odgovaraju širokom rasponu žena, osiguravajući da svatko može pronaći svoju savršenu veličinu. Također, visoki struk izdužuje noge, što je dodatni bonus.

 | Autor: C&A C&A Foto: C&A

Ove bermude iz C&A dolaze u čak pet različitih boja - crna, bež, tamno plava, tamno smeđa i žuta. Stižu u nijansama koje pristaju uz veliku većinu drugih boja koje imamo u svojim ormarima, što znači da ih bez problema možemo upariti s bilo kojom bluzom, majicom ili topićem koji imamo kod kuće. Bilo da želiš kreirati klasičan look s neutralnim tonovima ili želiš malo upečatljiviji look, postoji boja za svačiji ukus i svaku priliku.

 | Autor: C&A C&A Foto: C&A

Možda vas zanima Ova plisirana, srebrna haljina iz H&M-a postat će tvoj omiljeni komad za ljetne izlaske Rubrika Moda Moda

Nabrani dizajn koji ne treba peglati

Izrađene od lagane, lepršave tkanine s nabranim dizajnom, ove bermude nisu samo elegantne nego su i nevjerojatno praktične. Potrebno ih je samo navući do struka, što ne može biti jednostavnije zahvaljujući elastičnom pojasu i vezici kojom ih možemo pričvrstiti da stoje na mjestu. Bočni džepovi ima pružaju i funkcionalnost. Izrađene su od 84 % viskoze i 16 % najlona, ​​pa su ove kratke hlače i izdržljive i udobne. Osim toga, lako ih je održavati - dovoljno je pranje na 30 stupnjeva i to je to.

 | Autor: C&A C&A Foto: C&A

Ako si u žurbi i pokušavaš pronaći savršene odjevne komade prije godišnjeg odmora, ne moraš tražiti dalje od C&A. Ove bermude visokog struka, s raznolikim opcijama boja i veličina, svestran su dodatak svakoj garderobi. Cijena im je 17,99 eura, a možeš ih naručiti i putem web shopa.

 | Autor: C&A C&A Foto: C&A

Možda vas zanima Ova lagana haljina iz H&M-a savršena je za podnošenje ljetnih vrućina sa stilom Rubrika Moda Moda
Photo: C&A

Komentari 0