Moda

Želimo ovu haljinu s puf rukavima i divnim detaljima na leđima iz Reserveda!

Potraga za savršenom ljetnom haljinom, koja je prikladna za posao, ljetovanje i sve ono između, a da se pritom u njoj osjećamo ugodno i ne utapamo se u znoju na +35 stupnjeva Celzijevih, često je iscrpljujući zadatak kojem naizgled nema kraja. Mi smo upravo otkrili još jednu takvu haljinu u Reservedu. Ova haljina s puf rukavima je zadivljujući odjevni komad koji je poput umjetničkog djela. Ne samo da njezin dizajn uključuje neke od najpopularnijih modnih trendova, već nam nudi i savršenu udobnost. Svestranost ove haljine još je jedna ključna značajka, što ju čini idealnim izborom za razne prilike.

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved

Možda vas zanima Ova lagana haljina iz H&M-a savršena je za podnošenje ljetnih vrućina sa stilom Rubrika Moda Moda

Detalji su ono što ovu Reserved haljinu čini uistinu posebnom

Ova haljina je uistinu trendi komad kada je dizajn u pitanju. Ima okrugli izrez koji daje dašak jednostavnosti i elegancije, a detalj koji se ističe je izrez u obliku suze na njezinoj stražnjoj strani, u donjem dijelu leđa. On ju čini još ugodnijim komadom za nošenje na visokim temperaturama, bez da otkriva previše - otvor možemo dodatno zategnuti uz pomoć vezica. Puf rukavi do laktova su u trendu i haljini daju romantičan, pomalo vintage štih. Ponavljajući uzorak plavog cvijeća na bijeloj pozadini je osvježavajući i odiše ljetnom vibrom.

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved

Možda vas zanima Ni ovo ljeto nećemo moći odoljeti ovim hit retro badićima koji su prikladni za svaki oblik tijela Rubrika Moda Moda

Haljina je izrađena od 100 % pamuka

Ova je haljina izrađena je od 100 % pamuka, što nam osigurava udobnost i, što je još važnije, prozračnost! Kako bismo održali njezinu kvalitetu, ova haljina zahtijeva posebnu njegu. Maksimalna temperatura pranja treba biti 30 °C, a ne smije se izbjeljivati, niti sušiti u sušilici, kako bi se spriječilo skupljanje materijala ili oštećenje tkanine. Dopušteno je glačanje, ali na maksimalnoj temperaturi od 110 °C i bez pare. Na kraju, ne smije se nositi ni na kemijsko čišćenje.

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved

Možda vas zanima Najudobniji komplet iz Reserveda nosit ćemo i po gradu i na plaži - dolazi u 7 neodoljivih boja! Rubrika Moda Moda

Odličan raspon veličina i prihvatljiva cijena

Reserved nudi ovu haljinu u različitim veličinama, od XS do XXL, za sve tipove tijela. Cijena haljine je 39,99 eura, što ju čini pristupačnim modnim komadom. Ova haljina iz Reserveda je zaista funkcionalan i lijep odjevni komad. Njezini ljupki detalji, udoban materijal i pristupačna cijena čine ju savršenim dodatkom našem ormaru. Bilo da se radi o ležernom dnevnom izlasku, poslovnom sastanku u gradu usred ljeta, romantičnoj večeri ili šetnji morskom rivom, uz ovu haljinu možeš izgledati, ali i osjećati se lijepom! Kupiti ju možeš putem linka.

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved

Možda vas zanima U Stradivariusu smo pronašle divan pleteni top za stylish ljetne kombinacije Rubrika Moda Moda
Photo: Reserved

Komentari 0