Moda

Ova lagana haljina iz H&M-a savršena je za podnošenje ljetnih vrućina sa stilom

Ima onih ljetnih dana kada radije ne bismo ulagale dodatni trud u odijevanje jer nam se jednostavno ne da, ali ipak moramo izgledati što bolje zbog neke prigode - važnog poslovnog sastanka ili dejta nakon posla. Za takve dane, modna industrija nas je često ostavljala bez rješenja, tjerajući nas da biramo između udobnosti i stila. Srećom, danas su ovakvi trenuci sve rjeđi, a sada nam je H&M ponudio odgovor u obliku lagane maksi haljine koja je savršena za podnošenje vrućine - i to sa stilom!

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M

Lagana, krep, maksi haljina je sve što nam treba za vruće dane pred nama

Krep haljina s remenom za vezanje savršen je spoj mode i udobnosti jer se radi o elegantnoj, ali udobnoj opciji za one vruće ljetne dane kada želimo izgledati “posloženo” bez obzira na visoke temperature. To je više od obične haljine, to je statement komad koji nam omogućuje da zadržimo stilski izričaj bez kompromisa u udobnosti. To je sve što nam treba.

Možda vas zanima Lagane hlače širokih nogavica iz Bershke su stylish komad koji želimo u svom ormaru Rubrika Moda Moda

Detalji ovu H&M haljinu čine još posebnijom

Ova krep haljina do gležnja ima dekolte u obliku slova V i kopčaanje na gumbe sprijeda. Haljina ima odvojivi remen za vezanje u struku, koji joj daje dašak sofisticiranosti i pomaže u kreiranju ljepše siluete. Dugi balon rukavi, s uskom elastikom oko zglobova ruku, daju dodatni šarm ovoj haljini. Također, ona nema podstavu i dio je H&M-ovog “Everyday Fashion” koncepta.

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M

Eko materijal savršen za ljetnu sezonu

Ova haljina iz H&M-a izrađena je od LivaEcoTM viskoze, poliamida i viskoze. LivaEcoTM viskozu čine viskozna vlakna izrađena od pulpe drveća. Tu je i poliamid koji je sintetičko vlakno te viskoza koja je regenerirano celulozno vlakno koje se obično proizvodi od drva, ali se sirovina može sastojati i od drugih celuloznih materijala.

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M

Možda vas zanima Pronašle smo haljinu koja bi mogla postati popularnija i od viralnog Mango modela - još je ljepša! Rubrika Moda Moda

Kako bi ova haljina izgledala čim bolje, što duže, može se odnijeti na kemijsko čišćenje kod profesionalaca. Sigurno ju je glačati na niskim temperaturama. Može se prati u perilici na 30°, a ako ćeš ju sušiti u sušilici, to je potrebno napraviti na najnižim mogućim postavkama. Ova H&M-ova haljina je elegantna, udobna opcija za one ljetne dane kada želiš izgledati dotjerano bez puno truda. S pažnjom posvećenom detaljima i pažljivim odabirom materijala, ova će haljina zasigurno postati glavna zvijezda naše ljetne garderobe. Dostupna je za kupovinu putem linka, a cijena joj je 34,99 eura. Stiže u brojevima od XS do XXL, no vjerujemo da bi i oni uskoro mogli ponestati, stoga bi odmah trebalo aktivirati virtualnu shopping košaricu ako želiš biti sigurna da će jedan primjerak stići na tvoju kućnu adresu.

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M

Možda vas zanima Najudobniji komplet iz Reserveda nosit ćemo i po gradu i na plaži - dolazi u 7 neodoljivih boja! Rubrika Moda Moda
Photo: H&M

Komentari 0