Moda

Pronašle smo haljinu koja bi mogla postati popularnija i od viralnog Mango modela - još je ljepša!

Danas nam je pozornost privukla haljina koja ima potencijal zasjeniti viralni Mango plisirani model jer je još ljepša i malo povoljnija! Kao i popularna haljina iz Manga, koju brojne fashionistice već imaju u svojim ormarima u svim bojama, i ova haljina je plisirana i ima asimetrični kroj na jedno rame. Ovaj dizajn ne samo da svakome može pružiti dašak elegancije, on je izvrstan izbor za one koji žele biti u trendu u svakoj prilici - bilo da se radi o večernjem izlasku ili svečanom događanju.

 | Autor: Next Next Foto: Next

Ono što ovu haljinu čini specifičnom i posebnijom u odnosu na onu iz Manga je činjenica da dolazi s višebojnim ombre efektom, plisiranim materijalom koji je šivan u različitim smjerovima što laska figuri na najljepši mogući način i cijena jer je 15 eura niža od njezinog viralnog pandana, što nije zanemarivo, a kreirao ju je brend Next.

 | Autor: Next Next Foto: Next

Možda vas zanima Najudobniji komplet iz Reserveda nosit ćemo i po gradu i na plaži - dolazi u 7 neodoljivih boja! Rubrika Moda Moda

Ombre u duginim bojama uz plisirani dizajn i midi dužinu, laskat će svakome 

Haljina ima zadivljujući ombre efekt u duginim bojama, što garantira da će privlačiti poglede. Plisirani dizajn izazivao oduševljenje u modnoj industriji, a on i ovoj haljini daje dodatni sloj teksture i dubine, što ju čini još privlačnijom. Nabori joj daju sofisticirani i bezvremenski izgled. Štoviše, haljina je izrađena od 100% poliestera (baš kao i Mangov model), što ju čini udobnom te jednostavnom za održavanje jer je periva u perilici rublja, savršena za one koji cijene i stil i praktičnost.

 | Autor: Next Next Foto: Next

Možda vas zanima Lagane hlače širokih nogavica iz Bershke su stylish komad koji želimo u svom ormaru Rubrika Moda Moda

Želiš moderan komad, ali bez rizika da ćeš imati istu haljinu kao i svi drugi na nekom važnom događaju? Next haljina je savršen odabir!

Midi dužina haljine laskat će svakoj figuri te je prikladna za razne prilike. S druge strane asimetrični porub haljini daje moderan štih, zanimljivu siluetu, što ju čini još privlačnijom. Ova haljina sa svojim asimetričnim dizajnom, duginim ombre bojama, plisiranom tkaninom koju je lako održavati doista bi mogla postati popularnija od modela iz Manga. Savršena je mješavina stila, udobnosti i ima potencijal pridružiti se top listi trending modnih komada što ju čini potencijalnim must-have odjevnim komadom.

 | Autor: Next Next Foto: Next

Dakle, ako tražiš haljinu koja je moderna, ali ne želiš riskirati da imaš identičan model kao i netko drugi, ova haljina iz Nexta bi mogla biti tvoje sljedeće modno otkriće! Možeš ju kupiti na linku, a cijena joj je 84 eura. Trenutno je dostupna u veličinama od 34 do 44, a inače dolazi još i u veličinama 46 i 48, no one trenutno nisu dostupne.

 | Autor: Next Next Foto: Next

Možda vas zanima Ni ovo ljeto nećemo moći odoljeti ovim hit retro badićima koji su prikladni za svaki oblik tijela Rubrika Moda Moda
Photo: Next

Komentari 0