Moda

Asimetrična Zara haljina + lila Vans + Furla torbica = Slaki Palaki u top kombinaciji

Asimetrične haljine uvijek su odličan odabir za šetnju i uživanje uz more osobito ako su dugačke, lepršave i u svijetlim bojama. Upravo takvu haljinu nedavno je nosila naša influencerica Slađana Ostić poznatija kao @slakipalaki koja je poznata po svojim coolerskim, street style outfitima. 

 | Autor: instagram @slakipalaki instagram @slakipalaki Foto: Instagram @slakipalaki

Naime, Slaki nosi bijelu midi haljinu od nabrane tkanine iz Zare koja je posebno zanimljiva zbog svog asimetričnog izreza koji čini jedna naramenica koja stoji samo na jednom ramenu. Uz ovu je haljinu iskombinirala Vans tenisice modela Authentic u lila nijansi i time svom outfitu, zajedno s traper jaknom koja je odložena pokraj nje, dala malo odvažniji look koji je karakterističan za nju. 

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara; Asimetrična midi haljina (27,95 eura)

Kako bi bijeloj haljini dodala još malo boje i upotpunila ovaj high street outfit, Slaki se odlučila na Furla torbicu u boji mahovine koja se može nositi i preko ramena, a čija cijena iznosi 355 eura. 

Od ostalih dodataka, Slađana nosi sunčane naočale s bijelim okvirima koji dodatno naglašavaju bjelinu haljine, te nekoliko čvrstih narukvica koje je naredala na lijevoj ruci. 

Photo: instagram @slakipalaki

Komentari 0