Moda

Marija Čamber nosi prekrasnu cvjetnu haljinu za proljeće, a mi smo pronašli i mini varijantu za još toplije dane

Haljine s cvjetnim uzorkom apsolutni su must have svakog proljeća, ali i ljeta koje nam se već opasno približava. Cvjetne haljine dolaze u bezbroj varijacija modela, uzoraka, boja i materijala i baš svatko može pronaći nešto za sebe. No, nas je posebno oduševila cvjetna haljina domaće influencerice Marije Čamber

Naime, Marija je odjenula bijelu, midi haljinu Sorelle Vera brenda Keepsake koja na sebi ima zeleno narančasti cvjetni uzorak no blijedih boja te nimalo napadan niti kičast. Haljina je košulja kroja, ali struk naglašava široki remen (koji se može odvojiti) s velikom kopčom u bijeloj boji. Na remenu se suptilno ističu zlatne rupice koje odlično pašu uz zlatne gumbe koji se protežu duljinom cijele haljine. Cijeli dojam dodatno podižu i dugi, voluminozni, puf rukavi koji haljini daju dodatnu dozu romantike. 

Uz ovu je haljinu Marija nosila malo modnih dodataka pa tako možemo primijetiti samo zlatni sat, sunčane naočale koje su nezaobilazne tijekom lijepog vremena i torbicu od drvenih kuglica. 

Ova haljina idealna je za dane kada su temperature prave proljetne, odnosno nisu previsoke pa nam zbog njene dužine i dužine rukava neće biti vruće. No, za nešto toplije dane, ista haljina postoji i u mini verziji

Osim dužine same haljine, jedina razlika u odnosu na midi verziju je dužina rukava koji u mini verziji sežu do lakta, ali su jednako voluminozni kao i oni dugi. 

Cijena midi haljine iznosi 333,22 eura, ali je sada na značajnom popustu pa tako nova cijena iznosi 74 eura. Mini verzija ove haljine je nešto jeftinija, odnosno cijena joj je 268 eura, ali je i ona na zaista velikom popustu pa ju možemo kupiti po cijeni od 64,79 eura. 

Photo: Instagram @mariahs_chambers

Komentari 0