Moda

Haljina koju nosi Marija Čamber je rasprodana, no pronašli smo sličan (možda čak i bolji) model

Modno proljeće je u zraku, ako je suditi po cvjetnim haljinama na Instagram profilima naših trendi djevojaka. Jedna od naših omiljenih trendi djevojaka je Marija Čamber, a njezin stil nas intigira svaki put kada uđemo na njezin profil. Elegancija i ženstvenost je način na koji bismo ga opisali, a sada smo se zaljubili u haljinu koju je nosila. Prekrasnu bijelu haljinu je kombinirala s it komadom proljeća - crnim balerinkama i malenom pletenom torbicom. 

Haljina koju je Marija nosila je bijele boje, dugih rukava i veže se u struku s pojasom. Haljina na donjem dijelu ima ružičastu debelu crtu, a uz rubove po sredini ima detalje crvenog, plavog i narančastog cvijeća. Haljina je brenda Sezane, a riječ je o modelu koji je rasprodan. Ipak, Sezane nas nije razočarao jer u ponudi ima donekle sličan model (koji nas je, zapravo, podsjetio na Zimmermann haljine što je isto plus).

Foto: Sezane, cvjetna haljina za proljeće | Autor: Sezane Sezane Foto: Sezane, cvjetna haljina za proljeće Foto: Sezane, cvjetna haljina za proljeće | Autor: Sezane Sezane Foto: Sezane, cvjetna haljina za proljeće

Baš kao i Marijina haljina, model Laguna je jednake dužine, a gornji dio izgleda kao košulja te se veže u struku. Laguna haljina je šarena i dolazi u pravim proljetnim bojama - nijansama ružičaste, narančaste, bijele i crvene. Ova haljina će super izgledati i u dnevnim i svečanim opcijama, a nikada neće izići iz trenda. Cijena je 250 eura. Osim u dugoj verziji, ova haljina dolazi i u mini varijanti. Cijena modela Rosabella je 180 eura i veže se poput marame oko vrata, dok ima jednake motive cvijeća i boje. 

Foto: Sezane, mini cvjetna haljina za proljeće | Autor: Sezane Sezane Foto: Sezane, mini cvjetna haljina za proljeće

Adriana Ćaleta-Car Možda vas zanima Predivna jakna od buklea Adriane Ćalete-Car, idealna je za jesen! Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @mariahs_chambers

Komentari 0