Moda

Alaïa balerinke s kristalima su super popularne; pronašli smo gotovo identične, a puno povoljnije modele

  • Balerinke u svim mogućim izdanjima već par godina ne silaze s trona, a kako stvari stoje, čini se da neće tako skoro nestati s popisa najvećih modnih trendova
  • Među nikad bogatijom ponudom u trendovsku se orbitu vinuo jedan vrlo atraktivan model - balerinke s kristalićima koje je proslavio brend Alaïa
  • Na sreću svih nas kojima su se silno svidjele cipele, ali ne i njihova paprena cijena, brojni su high street brendovi ugrabili priliku da ponude slične modele po značajno pristupačnijim cijenama

Još otkako je Miuccia Prada sa svojim brendom Miu Miu niz modnu pistu poslala modele obuvene u svilene baletanske cipelice u kombinaciji sa zgužvanim čarapicama prilikom predstavljanja kolekcije za jesen/zimu 2022., balerinke u svim mogućim izdanjima ne silaze s trona. Štoviše, naša strast prema ovim šarmantim i udobnim modelima eksponencijalno je rasla sa svakim mjesecom, a kako stvari stoje, čini se da neće tako skoro nestati s popisa najvećih modnih trendova.

 | Autor: Instagram @emilisindlev Instagram @emilisindlev Foto: Instagram @emilisindlev

Ove su sezone među uvjerljivo najpopularnijom obućom, bilo da je riječ o klasičnim modelima kakve su još polovicom prošlog stoljeća proslavile dive poput Brigitte Bardot i Audrey Hepburn, bilo da je riječ o nešto suvremenijima poput križanaca balerinki i tenisica kakvi su se našli u ponudi gotovo svakog brenda, a u trendovsku se orbitu uz njih vinuo još jedan model - balerinke s kristalićima koje je proslavio brend Alaïa.

Možda vas zanima Balerinke ili slingback cipele? Ili oboje? Imamo nekoliko odličnih 'križanaca' koji su spoj oba modela Rubrika Moda Moda

Budući da su najjednostavnija opcija da se u trenu podigne svaki styling, jasno nam je zašto su it djevojke diljem svijeta izgubile glavu za njima, no vjerujemo da nismo jedini koje pogled na njihovu cijenu u trenu spusti na zemlju. Naime, par ovih ljepotica stoji vrtoglavih 890 funti iliti 1037 eura, a što je iznos koji malo tko može izdvojiti za jedan par balerinki, koliko god predivne bile.

 | Autor: Instagram @emmarosestyle Instagram @emmarosestyle Foto: Instagram @emmarosestyle

No, na sreću svih nas kojima su se silno svidjele, brojni su high street brendovi ugrabili priliku da ponude slične modele po značajno pristupačnijim cijenama, kao što je to slučaj sa svim komadima oko kojih se, kao u ovom slučaju, stvori neviđeni hype, pa tako modele s kristalićima koji izgledaju gotovo identično kao planetarno popularni Alaïiin model možemo pronaći za tek djelić cijene originalnog modela. 

Možda vas zanima Izgledaju kao popularne Chanel cipele, a dolaze u nekoliko boja i po odličnoj cijeni Rubrika Moda Moda

Uz model s kristalićima, ništa manje popularne nisu mrežaste balerinke istog brenda, a zanimljivo je da su neki brendovi poput londonskog Dunea ova dva modela spojili u jedan te ponudili mrežaste balerinke s kristalićima, ubivši dvije muhe jednim udarcem, i pruživši nam priliku da uštedimo značajne iznose. 

 | Autor: Instagram @jessie_loeffler_randall Instagram @jessie_loeffler_randall Foto: Instagram @jessie_loeffler_randall

Ne bismo li vam skratili potragu, zavirili smo u aktualnu ponudu popularnih high street brendova i izdvojili best buy opcije, a uz njih dodajemo i naputak da se rasprodaju brzinom munje, što znači da željeni par dostupan u našoj veličini nipošto ne smijemo uzeti zdravo za gotovo!

 | Autor: Mango Mango Foto: Mango, balerinke s kristalićima (49,99 eura)

 | Autor: Stradivarius Stradivarius Foto: Stradivarius, balerinke s remenom sa zakovicama (29,99 eura)

 | Autor: PR PR Foto: Mango, balerinke sa zakovicama (49,99 eura)

 | Autor: PR PR Foto: Mango, balerinke s cirkonima (49,99 eura)

 | Autor: Stradivarius Stradivarius Foto: Stradivarius, balerinke s remenom sa zakovicama (29,99 eura)

 | Autor: PR PR Foto: Pull&Bear, balerinke sa zakovicama (29,99 eura)

 | Autor: PR PR Foto: Pull&Bear, balerinke sa zakovicama (29,99 eura)

 | Autor: PR PR Foto: Zara, mrežaste balerinke sa štrasom (22,99 eura)

 | Autor: PR PR Foto: Reserved, balerinke s cirkonima (49,99 eura)

 | Autor: PR PR Foto: Reserved, balerinke s ukrasnim detaljem (17,99 eura)

 | Autor: PR PR Foto: Reserved, balerinke sa štrasom (45,99 eura)

Photo: Instagram @emmarosestyle

Komentari 0