Moda

Ova maksi traper haljina otvorenih leđa iz Zare toliki je hit da samo što se nije rasprodala!

Malo je stvari koje kreiraju toliko uzbuđenja kod modnih entuzijastica kao dobro izrađen, održiv i moderan komad odjeće. Još ako se radi i o iznimno udobnom komadu koji izgleda stylish bez previše truda, to je dodatni bonus. Tako nam se na radaru našla maksi traper haljina s otvorenim leđima iz Zare koja nas je jednostavno oduševila. U tome očito nismo bile jedine jer je na web shopu njezin trenutni status “coming soon”, ali je zato dostupna još u nekim poslovnicama. Nesumnjivo ćemo se zaputiti u jednu od njih prije nego što se u potpunosti rasproda!

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara

Možda vas zanima U Stradivariusu smo pronašle divan pleteni top za stylish ljetne kombinacije Rubrika Moda Moda

Dizajn ove hit haljine iz Zare

Ova haljina djeluje iznimno udobno sa svojim ravnim dekolteom i tankim podesivim naramenicama, a dužina joj seže skoro do poda. No, ono što je najviše privuklo našu pažnju su otvorena leđa s elastičnim rubom i nabori na stražnjem dijelu haljine koji joj daju poseban štih i volumen. Pružaju razinu sofisticiranosti haljini koja je kreirana od naizgled ležernog trapera te je dokaz sposobnosti brenda da na najbolji mogući način kombinira udobnost i stil.

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara

Održivost i upute za održavanje

Ova haljina nije samo lijep odjevni komad. Ona je izrađena od 100 % pamuka, uključujući 15 % recikliranog pamuka i 60 % organski uzgojenog pamuka. Korištenje recikliranog pamučnog tekstilnog otpada pomaže u ograničavanju potrošnje sirovina. Ova je haljina potvrđuje činjenicu da moda može biti i održiva i trendi.

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara

Možda vas zanima Marama će ponovno biti "it" trend za ljeto bez obzira na tvoju destinaciju - ovo je 15 najljepših Rubrika Moda Moda

Pravilna briga za odjeću neće samo produžiti njezin životni vijek, već i osigurati to da pravilno brinemo o okolišu. Ova haljina zahtijeva pranje na nižim temperaturama i programima koji su nježniji za odjeću te pomažu u zaštiti boje, oblika i strukture tkanine. Može se prati u perilici na najviše 40 stupnjeva Celzijevih s kratkim ciklusom centrifuge te se ne smije izbjeljivati.

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara

Ova maksi traper haljina iz Zare savršen je spoj stila, udobnosti i održivosti. Izgleda sjajno, udobna je i napravljena sa svjesnim nastojanjem da se smanji utjecaj na okoliš. Ako tražiš svestranu haljinu koja je u skladu s tvojim modnim ciljevima, ali i životnim vrijednostima, ovo bi mogao biti savršen komad za tebe. Cijena haljine je 35,95 eura, a detalje o njoj, kao i o tome u kojim poslovnicama su dostupne koje veličine (od XS do XXL), možeš saznati na linku.

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara

Možda vas zanima Najudobniji komplet iz Reserveda nosit ćemo i po gradu i na plaži - dolazi u 7 neodoljivih boja! Rubrika Moda Moda
Photo: Zara

Komentari 0