Moda

Ovaj kombinezon, s mašnama umjesto klasičnih naramenica, jedan je od najljepših komada za ljeto!

Postoji velika količina savršenih odjevnih komada za ljeto, no svi znamo da nismo svi za svaki modni trend koji zaživi. Nekima jedan kroj pristaje bolje nego drugima, a neke stvari nam se ponekad jednostavno neće svidjeti, koliko god oni bili u trendu. U nizu ljetnih odjevnih komada, Zarin kombinezon s V-izrezom i mašnama istaknuo se kao jedan od potencijalnih must-have komada koji kombinira stil, udobnost i održivost. Ovaj kombinezon ​​je dizajniran kako bismo se osjećale chic bez previše truda i promišljanja.

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara

Možda vas zanima Ova maksi traper haljina otvorenih leđa iz Zare toliki je hit da samo što se nije rasprodala! Rubrika Moda Moda

Kada je uopće nastao prvi kombinezon?

Tridesetih godina prošlog stoljeća Elsa Schiaparelli, inspirirana nadolazećim ratom, modnom je svijetu predstavila zeleni svileni kombinezon s velikim prednjim džepovima. U 40-im i 50-im godinama prošlog stoljeća, glavne značajke kombinezona uključivale su uski struk do sredine bedra, opuštene nogavice i odgovarajuću suknju za dojam skromnosti. Ovi kombinezoni bili su upečatljivih boja, s uzorcima i obično su se nosili ljeti kao sportska odjeća. Nakon ove ere počele su se kreirati mnoge druge vrste kombinezona.

U 60-ima i 70-ima Yves Saint-Laurent, Norma Kamali i Irene Galitzino slijedili su primjer sa svojim verzijama kombinezona, što je pomoglo uspostaviti međunarodnu popularnost ovog tipa odjevnog komada. Do 80-ih kombinezon je postao veći, odvažniji i još upečatljiviji, postavši oličenje odjevnog komada koji je uistinu "cool". U 2010-ima su ga Gucci i YSL oživjeli na modnoj pisti i kreirali grunge alternativu. Vrsta kombinezona koju poznajemo danas je ublaženija i jednostavna za nošenje. Svestran i praktičan, kombinezon je odjevni komad koji ima onu univerzalnu privlačnost.

Možda vas zanima Želimo ovu haljinu s puf rukavima i divnim detaljima na leđima iz Reserveda! Rubrika Moda Moda

Koje su značajke dizajna koji je kreirala Zara?

Kombinezon s V-izrezom i kratkim nogavicama iz Zare dokaz je jednostavnog, ali elegantnog dizajna. Ima široke naramenice koje se na ramenima vežu u mašne kako bi se kreirale i podesile naramenice onako kako nam odgovara - nudeći tako presladak preokret klasičnom stilu. Prednje kopčanje je naglašeno odgovarajućim gumbima, što dodaje dašak sofisticiranosti cjelokupnom izgledu. Dostupan je u veličinama od XS do XL, što će ti uvelike olakšati potragu za savršenim brojem za tebe. Po cijeni od samo 29,95 eura ovo je pristupačan i praktičan dodatak ljetnoj garderobi.

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara

Možda vas zanima Samo da nas što manje dodiruje tijekom vrućina! Pozornost nam je privukla košulja od muslina iz Reserveda Rubrika Moda Moda

Izbor održive tkanine

Ovaj kombinezon je izrađen od 100 % organski uzgojenog pamuka s OCS certifikatom, što se odnosi na tkaninu koja se proizvodi bez upotrebe umjetnih gnojiva ili pesticida. Također, uzgaja se iz genetski nemodificiranog sjemena. Ovaj održivi pristup vodi brigu o okolišu i osigurava visokokvalitetnu, udobnu tkaninu za sve nas koji ćemo ju nositi. Zarina suradnja s Organic Content Standardom (OCS) dodatno jamči da se svaki korak procesa, od izvora do konačnog proizvoda, pomno prati u pogledu održivosti.

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara

Kako pravilno njegovati i održavati ovaj kombinezon kako bi potrajao duže od jedne sezone?

Pravilna briga o odjeći ključna je za njezinu dugovječnost. Zara je kreirala sveobuhvatan vodič za njegu odjeće kako bi naš kombinezon ostao u izvrsnom stanju i izgledao kao nov bez obzira na broj nošenja. Brend preporučuje pranje u perilici na najviše 40 stupnjeva, s kratkim ciklusom centrifuge. Također, trebali bismo izbjegavati izbjeljivanje, a glačanje je preporučljivo na najviše 110 stupnjeva. Sušenje u sušilici je okej ako se odradi na što nižim temperaturama. S lakoćom sačuvaj boju, oblik i strukturu svog kombinezona uz ove savjete.

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara

Možda vas zanima Ova plisirana, srebrna haljina iz H&M-a postat će tvoj omiljeni komad za ljetne izlaske Rubrika Moda Moda

Zarin kombinezon s V-izrezom i mašnama umjesto naramenica, nedvojbeno je jedan od najljepših komada ljeta, a možeš ga kupiti putem linka.

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara

Photo: Zara

Komentari 0