Moda

Ova plisirana, srebrna haljina iz H&M-a postat će tvoj omiljeni komad za ljetne izlaske

Ako dosad još nisi bila inspirirana, sezona glazbenih festivala, ljetnih izlazaka i ludih provoda na plaži, sigurno će u tebi probuditi želju za šopingom kako bi našla neke odlične odjevne komade i druge detalje koji su savršeni za partijanje. Jedan od najnovijih komada u H&M web shopu koji je svima zapeo za oko je bandeau haljina koja se već prodaje poprilično brzo. Preostale veličine su L, XL i XXL, a cijena joj je 49,99 eura. Ova srebrna haljina omogućit će ti privlačenje pogleda tijekom vrućih ljetnih noći, a uz to je i udobna te prekriva sve one sitne nesavršenosti svojim plisiranim krojem.

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M

Možda vas zanima Želimo ovu haljinu s puf rukavima i divnim detaljima na leđima iz Reserveda! Rubrika Moda Moda

Dizajn haljine iz nove H&M kolekcije

Ova jednobojna haljina srebrne boje ima pripijeniji gornji dio i lepršavu suknju, što je savršeno za ljetne zabave na otvorenom. Nabrani materijal daje dodanu teksturu i chic vibe ovoj haljini, dok skriveni patentni zatvarač s jedne strane osigurava udobnost i savršeno pristajanje haljine uz tijelo. Povrh svega, ima neobrađeni donji rub koji je još jedan jedinstven i pomalo edgy stilski element. Haljina je bez naramenica, što će svakome omogućiti da istakne svoj ljetni preplanuli ten.

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M

Možda vas zanima Ova lagana haljina iz H&M-a savršena je za podnošenje ljetnih vrućina sa stilom Rubrika Moda Moda

Korišteni materijali

Haljina je izrađena od kombinacije elastina, poliestera i recikliranog poliestera. Elastin ovoj haljini daje rastezljivost, dok joj poliester osigurava izdržljivost i snagu. Materijal haljine također uključuje reciklirani poliester, koji je izrađen od PET boca ili otpadnog tekstilnog materijala. To ovu haljinu čini još privlačnijom jer, osim što je lijepa, ona je i ekološki prihvatljiva opcija za svačiji ormar.

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M

Upute za održavanje

Srebrnu haljinu iz H&M-a možemo kemijski čistiti, a po potrebi možemo koristiti izbjeljivač koji ne sadrži klor. Haljina se može prati u perilici na 40°, što nam definitivno olakšava njezino održavanje. Trebala bi se sušiti na zraku, a dodatni bonus je to što ju ne moramo glačati, što vam štedi vrijeme i izbjeći ćemo znojenje uz peglu netom prije izlaska. Ova plisirana, srebrna haljina iz H&M-a idealna je za ljetne izlaske i zahvaljujući njoj će se definitivno okretati glave u tvom smjeru. Kupiti ju možeš putem linka.

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M

Možda vas zanima Ova maksi traper haljina otvorenih leđa iz Zare toliki je hit da samo što se nije rasprodala! Rubrika Moda Moda
Photo: H&M

Komentari 0