Moda
Stradivarius Queen Charlotte kolekcija

Nova Stradivarius kolekcija insprirana je serijom 'Bridgerton' i puna je predivnih komada

Oduševljenje popularnom Netflixovom serijom 'Bridgerton' ne jenjava, a dok obožavatelji s nestrpljenjem iščekuju treću sezonu, jednako popularna je i priča o kraljici Charlotte, prednastavak Bridgertona koji se nedavno počeo prikazivati na Netflixu. 

Stradivarius Queen Charlotte kolekcija | Autor: Stradivarius Stradivarius Stradivarius Queen Charlotte kolekcija

Nakon prošlogodišnje proljetne kolekcije inspirirane 'Bridgertonom', u kojoj su prevladavali volani i cvjetni uzorak, nova Stradivarius kolekcija još je romantičnija i svojstvena modi koja prevladava u serijama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stradivarius (@stradivarius)

Zara komplet Možda vas zanima Zarin satenski komplet u svježoj zelenoj nijansi savršen je za svečane prilike Rubrika Moda Moda

Inspirirana romantičnom modom koja se prikazuje u 'Kraljica Charlotte: Priča o Bridgertonovima', ali i sezonama 'Bridgertona', nova kolekcija prepuna je nježnih boja, laganih materijala i ženstvenih silueta. Til, saten, biseri i kristalići prevladavaju u novoj proljetnoj kolekciji koja će oduševiti sve ljubitelje serije. 

Stradivarius Queen Charlotte kolekcija | Autor: Stradivarius Stradivarius Stradivarius Queen Charlotte kolekcija

Iz Stradivariusa su poručili kako su "dizajnirali kolekciju kako bismo se mogle odjenuti poput kraljica koje jesmo", a to možemo postići uz predivne modele korzeta, suknji i haljina od tila u puderastim i svjetloružičastim nijansama, topićima i nakitom od bisera te predivnim modnim dodacima, ukrasima za glavu i ženstvenim nakitom.

Stradivarius Queen Charlotte kolekcija | Autor: Stradivarius Stradivarius Stradivarius Queen Charlotte kolekcija

U nastavku izdvajamo neke od odjevnih komada i modnih dodatak iz kolekcije!

Stradivarius Queen Charlotte kolekcija | Autor: Stradivarius Stradivarius duga plisirana suknja od tila, (55,99 eur); korzet od tila, (25,99 eur) Stradivarius Queen Charlotte kolekcija | Autor: Stradivarius Stradivarius lepršava bluza, (22,99 eur) Stradivarius Queen Charlotte kolekcija | Autor: Stradivarius Stradivarius haljina s umjetnim biserima (69,99 eur) Stradivarius Queen Charlotte kolekcija | Autor: Stradivarius Stradivarius midi satenska suknja sa svjetlucavim kamenčićima, (35,99 eur); satenski top sa svjetlucavim kamenčićima, (25,99 eur) Stradivarius Queen Charlotte kolekcija | Autor: Stradivarius Stradivarius midi haljina od tila, (22,99 eur); top od umjetnih bisera, (35,99 eur) Stradivarius Queen Charlotte kolekcija | Autor: Stradivarius Stradivarius izvezena haljina od tila, (55,99 eur) Stradivarius Queen Charlotte kolekcija | Autor: Stradivarius Stradivarius ukras za glavu od umjetnih bisera i kristalića, (17,99 eur)

Možda vas zanima Diana Viljevac lansirala je prvu hrvatsku kolekciju za savršeno oblikovanje tijela, i izgleda odlično! Rubrika Moda Moda
Photo: Stradivarius

Komentari 0