Moda
Zara komplet

Zarin satenski komplet u svježoj zelenoj nijansi savršen je za svečane prilike

  • Proljetna Zarina kolekcija prepuna je lepršavih dizajna i ženstvenih silueta u predivnim nijansama boja
  • Posebno je zastupljena i zelena boja, a nakon šljokičaste zelene suknje, veliku pažnju zasigurno će privući i ovaj satenski zeleni set
  • Satinirana bluza na vezanje i satenska midi suknja u boji zelene jabuke pravo su proljetno modno osvježenje

Zarina proljetna kolekcija svaki dan se proširuje novim komadima koje želimo nositi, a među njima nalazi se i mnoštvo mekih satenskih dizajna. Uz haljine, suknje i sakoe od satenskih materijala, najviše se u najnovijim odjevnim komadima istaknuo set bluze i midi suknje, koji savršeno ide skupa, ali ga možemo nositi i odvojeno. 

Zara komplet | Autor: Zara Zara satenski komplet

Satinirana bluza na vezanje i satenska midi suknja dolaze u predivnoj zelenoj nijansi, osvježavajućoj boji zelene jabuke, koja nam se čini savršenim odabirom za sunčane proljetne i ljetne dane, a posebno za sve svečanije prigode koje imamo u našem kalendaru nadolazećih mjeseci. 

Zara komplet | Autor: Zara Zara satenski komplet

Možda vas zanima Trendseterice imaju novu opsesiju, odjednom svi žele Zarine crne hlače s kontrastnim strukom Rubrika Moda Moda

Lepršava bluza opuštenog kroja sa širokim rukavima do ispod lakta na leđima ima veliki izrez te pojas na rubu kojim se može privezati. Jednostavan okrugli izrez s prednje strane daje joj dodatnu dozu elegancije. Uz bluzu kao savršen drugi dio dolazi satenska midi suknja visokog struka i s predivnim detaljem nabiranja s prednje strane i prorezom sprijeda. 

Zara komplet | Autor: Zara Zara satenski komplet

Upečatljivi set zajedno doista izgleda jako efektno, no to ne znači da bluzu i suknju ne možemo nositi odvojeno te kombinirati uz nešto ležernije komade, poput traperica širokih nogavica ili jednostavnog topića.

Zara komplet | Autor: Zara Zara satinirana bluza na vezanje, (25,95 eur) Zara komplet | Autor: Zara Zara satenska midi suknja, (39,95 eur)

Također, zeleni set lijepo će se slagati s modnim dodacima u svima bojama pa tako stylingu možemo dodati i druge komade u vedrim bojama, poput ružičaste, narančaste ili srebrne, ili ga nadograditi u neutralnom smjeru, uz bež, crne ili bijele detalje.

Možda vas zanima Hrvatice su lude za ovim Zarinim kožnjakom, dobar styling i to sa suknjom sezone smo upecali u Zagrebu Rubrika Moda Moda
Photo: Zara

Komentari 0