Moda

Hrvatice su lude za ovim Zarinim kožnjakom, dobar styling i to sa suknjom sezone smo upecali u Zagrebu

  • Nije nam prvi put, a čini se da nije ni zadnji da pišemo o ovoj jakni
  • Izgleda da je komad sezone, apsolutni, ulična moda ne može proći da ne snimimo barem jednu damu u njoj
  • Ovu Zarinu kožnu ljepoticu naše žene kombiniraju na nove i nove, uvijek zanimljive načine. Pogledaj ovaj!

Nismo sigurni znaju li već i vrapci na grani da je ovo jakna koja dominira proljećem 2023., ali Hrvatice svakako znaju. Teško koji odlazak fotografa na teren i ulična moda mogu proći bez nje, a i mi obične prolaznice (s interesom za modu) stalno ćemo pogledom zapinjati za nju. Pa smo tako o ovoj Zarinoj kožnoj ljepotici već pisali.

Nose je naše influencerice, nosila ju je i zgodna Zadranka, s povrnutim trapericama i vojničkim čizmama, a sad smo je upecali u također vrlo dobroj kombinaciji. Naime, plavokosa prolaznica kombinirala ju je s traper suknjom (također komad sezone) midi dužine i visokim čizmama kroko uzorka. Još jedan dobar način za složiti styling sa smeđom kožnom jaknom.

 | Autor: Pixsell/Emica Elveđi Pixsell/Emica Elveđi

Možda vas zanima Za H&M-ovom kožnom jaknom influencerice su lude, nosi se od Pariza do Seula, od Beograda do Londona Rubrika Moda Moda

O samoj Zarinoj jakni nećemo nadugo, već smo o njoj sve napisali. Evo, cijena je 49,95 eura (jer je riječ o umjetnoj koži), znaš kako izgleda, a brojne žene koje je nose dobra su inspiracija i za cool kombinacije s njom. Tek info: trenutačno je dostupna samo u XL i XXL veličini. Mani brojevi - stižu uskoro!

 | Autor: Zara Zara

Photo: Pixsell/Emica Elveđi

Komentari 0