Prezgodna Zadranka isfurala je dobar styling sa Zarinom kožnom jaknom koju obožavamo

Pixsell/Šime Zelić
Vidi originalni članak
  • Došlo je vrijeme kad ćemo sve češće u modnim kombinacijama viđati kožne jakne
  • Ovaj se vječni komad vraća s malim modifikacijama, a ove su godine popularni kratki modeli i smeđa boja
  • Upravo takva kožna jakna zablistala je u stylingu mlade Zadranke, a riječ je o pristupačnom Zarinom modelu 
  • Pročitaj i: Kožna jakna zvonolikih rukava - H&M je napravio baš super komad!

Svi dobri komadi su ovdje: kožna jakna (cropana - nose se sve kraće jakne, poput boxy modela, jesi li primijetila?), široke traperice i crne čizme debelog, tzv. traktorskog đona. Ništa, ama baš ništa upadljivo, no styling ove mlade Zadranke je odličan. Upravo je dokazala kako se s najjednostavnijim komadima možemo dobro odjenuti. A pritom čak ni ne potrošiti puno novca.

Zvijezda, ako se tako može nazvati dio ovog nepretencioznog (u dobrom smislu) stylinga, je ipak kožna jakna. U njoj smo prepoznali Zarin model od umjetne kože što omogućuje i nisku cijenu od 49,95 eura. Zara je već zimus imala hit jaknu koju smo često viđali na ulicama, a sad u proljeće novi bi hit model mogao biti baš ovaj. 

Kao što vidimo, jakna je smeđe moje - također trend koji jača, crni kožnjaci su pomalo u defenzivi dok sve više popularnosti skupljaju jakne od smeđe kože. Osim što je kratka, jakna je širokog, oversize kroja. Nije jako kićena zakovicama i drugim metalnim dijelovima, koji su u zlatnoj boji što bolje ide uz smeđu kožu, no zato ima epolete i šavovima naglašene manšete. Da ne bude dosadna.

Moda Kratke hlačice od krzna: plavuša iz Zagreba pokazala je kako nositi šorc i zimi

Izvrstan i trendy komad koji je ova djevojka usto i lijepo iskombinirala. Ako ti se tako svidio da ga odmah želiš ubaciti u košaricu (nama se jakna baš tako jako sviđa), na žalost, morat ćeš se predbilježiti i čekati jer ga trenutačno nema na Zarinoj zalihi. Ali ono "coming soon" nam daje nadu... 

Posjeti Miss7.24sata.hr