Moda
Ulična moda

Styling je jednostavan, ali prolaznica je odabrala najprodavaniju Zarinu jaknu sezone

  • Influencerica Lana Biželj složila je jednostavan i šarmantan styling, a odabrala je pritom vrlo popularan komad
  • Riječ je o pilotskoj jakni s dva lica koja je na vrhu Zarinih bestsellera
  • Pilotske jakne doživjeljavaju novu popularnost, a mi smo otkrili koja su još tri Zara modela vrlo tražena

Kad na Zarinoj web trgovini otvorimo rubriku bestsellera, ova je jakna odmah na trećem mjestu, u čitavom moru komada koje španjolski brend ističe kao najviše prodavane. Nosi je naša influencerica Lana Biželj, a kao što vidimo riječ je o predimenzioniranoj pilotskoj jakni. Ne, nisu u modu došle ove zime, nose se već četiri, pet sezona, ali s novim modelima kao da su doživjele bum!

Ulična moda | Autor: Pixsell/Marko Lukunić Pixsell/Marko Lukunić

Naime, ova jakna koja ponosno stoji na vrhu Zarinih bestsellera nije jedina pilotska jakna u toj rubrici. Zašto bi i bila kad su ove jakne stvarno vrlo nosive i uklapaju se u brojne kombinacije. Lana je pilotski jaknu kombinirala s jednostavnim trapericama i niskim čizmama od brušene kože. Dobar komad je i pulover s cifom, jedan od zimskih it komada, a styling su još zanimljivijim učinili dobro odabrani modni dodaci. Od Furline torbice više se istaknuo bijeli šešir, a zlatne naušnice s trostrukim ringovima su pun pogodak - zlato se vratilo na velika vrata. Tu su i dobre sunčane naočale i, voilà! Eto jednostavnog, a zaokruženog stylinga.

 | Autor: Zara Zara Pilotska jakna s dva lica (549,90 kn)

Ulična moda Možda vas zanima Osim stylingom, prolaznica nas je zaintrigirala torbicom koja je hit komad sezone Rubrika Moda Moda

Kao što smo rekli, ova jakna nije jedina pilotska jakna koja je Zarin hit, ova tri modela ispod također su vrlo tražena. Varijacije na temu donose drukčije boje kože ili krzna (sve su to jakne s dva lica), a ove sezona se pojavilo u ponudi ne samo ovog nego i drugih high-street brendova, mnogo kratkih, crop pilotskih jakni. 

 | Autor: Zara Zara S lijeva nadesno: jakna s dva lica (549,90 kn); kratka jakna s dva lica (599,90 kn); jakna s dva lica (699,90 kn)

Photo: Pixsell/Marko Lukunić

Komentari 0