Moda

Kratke hlačice od krzna: plavuša iz Zagreba pokazala je kako nositi šorc i zimi

  • Kako u modi više ne postoji "ne smije se" i "mora se" tako nije nezamislivo ni nositi šorc početkom ožujka
  • Dapače, kratke se hlače već nekoliko sezona probijaju i u zimu; počelo je s kratkim kožnim hlačama, a nastavilo se s hlačicama od tvida ili sličnih vunenih materijala
  • No, teddy bear hlačice kao ove na prolaznici u centru Zagreba ne vide se često
  • Pročitaj i: Styling je jednostavan, ali prolaznica je odabrala najprodavaniju Zarinu jaknu sezone

Umjetno krzno je popularno već nekoliko zima, nose se teddy kaputi, jakne, no na hlačama ga ne viđamo baš često. Zapravo, ne viđamo ga uopće. Zimske hlače, pa još od krzna... vjerojatno bi izgled više podsjećao na prave medvjed(ic)e, a manje na slatke plišanace. No zato kratke krznene hlače... Očito su sasvim druga priča.

S njima nećemo toliko dobiti na volumenu, omogućuju da pokažemo cijele noge i za hladnijih dana, a opet fino griju. Barem se nama tako čini kad promatramo styling ove prolaznice na zagrebačkom Cvjetnom trgu.

 | Autor: Pixsell/Neva Žganec Pixsell/Neva Žganec

Ne znamo kojeg je brenda ovaj čupavi krzneni šorc visokog struka (vjeruj, ne izlazi puno toga nakon što se u tražilicu upiše "krznene kratke hlače", većinom kostimi za maškare, s pripadajućim krznenim grudnjakom, odjeća u stilu obitelji Kremenko), ali baš je originalan komad. Ova plavuša ga je opasala Hermèsovim remenom te ga nosi na crnu dolčevitu. Preko je kratki crni kaput sa zlatnim detaljima, a takva je i torbica. Ukratko, elegantan styling, nimalo sličan Flinstonesima, unatoč svim asocijacijama koje krznene hlače bude.

Ulična moda Možda vas zanima S čarapama preko koljena i cipelama koje podsjećaju na Celine mlada je Zadranka složila dobar outfit Rubrika Moda Moda

Na nogama su niske kaubojke od antilopa, po našem ukusu bile bi možda bolje čarape gušćeg tkanja, ali nećemo se miješati. Kombinacija je i ovako dobra.

Photo: Pixsell/Neva Žganec

Komentari 0