Life&style
Corey Mylchreest, Bridgerton

Moda nove zvijezde Bridgertona u priči o mladoj kraljici Charlotte nadahnuta je rock legendama

Glumac Corey Mylchreest pronašao je inspiraciju za kostime u rock legendama za potrebe snimanja serije Kraljica Charlotte: Priča o Bridgertonu. Frontmen slavnih Rolling Stonesa, Mick Jagger, jedna je od inspiracija za kostim, a također su utjecali stilovi pokojnog pjevača Princea i glumca Timothéeja Chalameta, otkrila je dizajnerica koja je radila na seriji, Lyn Elizabeth Paolo.

Možda vas zanima Nova Netflixova serija 'Diplomatkinja' završila je u najnapetijem trenutku, evo što znamo o drugoj sezoni Rubrika Life&style Life&style

Rekla je: „U osnovi je naš prijedlog bio da ćemo napraviti reviju. Dakle, kostimi mladog kralja Georgea imali su nekoliko ključnih izvora inspiracije, uključujući Timothéeja Chalameta, Princea i Micka Jaggera.“

 | Autor: Netflix Netflix

Nakon popularne druge sezone serije 'Bridgerton' i u iščekivanju treće (koja još nema datum objave), zadovoljstvo nam je objaviti da se ludilo za Bridgertonom nastavlja. Jako brzo nam se bliži dan kad ćemo konačno moći uživati u seriji 'Kraljica Charlotte: Priča o Bridgertonovima', prednastavku Netflixove hit serije koji će pratiti uspon mlade kraljice Charlotte.

Glumica India Amarteifio glumit će mladu kraljicu Charlotte u spin-offu fokusiranom na monarha. Glumi uz Goldu Rosheuvel, koja reprizira svoju ulogu starije kraljice iz originalne serije. „Zaručena za tajanstvenog kralja Engleske protiv svoje volje, Charlotte stiže u London samo kako bi shvatila da nije baš ono što su članovi kraljevske obitelji očekivali od nje. Dok se uči snalaziti u palači, 'tonu i svom nepredvidivom mužu, izrasta u jednu od najnezaboravnijih europskih monarha“, stoji u opisu lika mlade Charlotte na Netflixu.

Trailer koji je objavio Netflix obećava svu dramu, seks i skandal po kojima je originalna Bridgerton serija postala poznata. Također se čini da će spinoff imati izjave koji će se odmah citirati kao i originalna serija.

„Ti si najkraljevskija osoba koju sam ikada poznavao“, govori kralj George (Corey Mylchreest) mladoj kraljici Charlotte u novom videu. 

O čemu se još radi u seriji 'Kraljica Charlotte: Priča o Bridgertonovima'

Monarh, kojeg glumi Golda Rosheuvel u Bridgertonu, među rijetkim je povijesnim osobama koje su uključene u seriju, uz kralja Georgea III. i princa Fredericka od Prusije. „Mnogi gledatelji nikada nisu znali priču o kraljici Charlotte prije nego što ju je Bridgerton doveo u svijet, i oduševljen sam što će ova nova serija dodatno proširiti njezinu priču i svijet Bridgertona“, rekla je Bela Bajaria, Netflixova voditeljica globalne televizije.

„Pod paskom puno starijeg supruga, Agatha koristi Charlottein dolazak kako bi pronašla vlastiti put u društvo. Uz dobro poznavanje nekoć podijeljene društvene scene i zamršenosti braka, Agatha postaje svjetlo vodilja za novu kraljicu, sve dok pronalazi vlastiti glas i moć koji ćemo uskoro prepoznati kao 'Bridgertonovu' kultnu Lady Danbury“, stoji u opisu Agatina lika.

 | Autor: Netflix Netflix

Tko je još u glumačkoj postavi

Uz Indiju Amarteifio kao naslovni lik, Corey Mylchreest također će glumiti 'zgodnog, karizmatičnog' i pomalo tajanstvenog mladog kralja Georgea III, dok će Arsema Thomas debitirati na TV-u kao mlada Agatha Danbury. Glumačka postava uključuje i Michelle Fairley kao princezu Augustu, Sama Clemmetta kao mladog Brimsleya, Roba Maloneya kao kraljevskog doktora i Cyrila Nrija kao lorda Danburyja.

 | Autor: Netflix Netflix

Serija The Idol Možda vas zanima Ovako će izgledati nova HBO-ova kontroverzna serija u kojoj glume The Weeknd i kći Johnnyja Deppa Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix

Komentari 0