Moda
Stradivarius je napravio kolekciju inspiriranu Bridgertonom

Slatka Stradivarius kolekcija inspiraciju je našla u popularnoj seriji

  • Kolekcija je inspirirana svjetski popularnom Netflixovom dramskom serijom Bridgerton 
  • Volani, cvjetni uzorak, korzeti i dijademe prizivaju ampir, povijesno razdoblje romantične odjeće
  • No, naravno, na suvremen način. Ondašnje dame sigurno ne bi odjenule hlače ili tako kratke haljine

Korzeti, voluminozni puf rukavi, pastelne boje, čipka i cvjetni uzorak. Sve je to dio kostimografske opreme hit serije Bridgerton, koja je osim svojom uzbudljivom radnjom i ljubavnim iskustvima likova, gledatelje privukla i modnom stranom priče. Mnogi su se brendovi tako inspirirali romantičnim povijesnim razdobljem u koje je hit serija smještena, kao i njihovim verzijama mode tog vremena.

Druga sezona serije koja je svojim prikazivanjem srušila sve rekorde gledanosti je stigla, a s njom i nova specijalna kolekcija omiljenog high street brenda Stradivarius. 

Stradivarius je napravio kolekciju inspiriranu Bridgertonom | Autor: PR/Stradivarius PR/Stradivarius

Kratka haljina (249,90kn)

Možda vas zanima Za dva dana kreće nova sezona Bridgertona - evo što trebaš znati prije nego što krenu nove epizode Rubrika Life&style Life&style

Stradivariusova nova kolekcija inspirirana je modom Bridgertona te je savršena za proljeće i lagane proljetne stylinge koje jedva čekamo. Pastelne nijanse i svijetle boje preplavile su ovu nježnu kolekciju, a cvjetni uzorak ukomponiran je u gotovo svaki odjevni komad iz kolekcije.

 | Autor: Stradivarius Stradivarius Stradivarius kolekcija Bridgerton, bustier haljina (299,90kn)

Među neodoljivim romantičnim komadima pronaći ćeš haljine, topiće, korzete, hlače i sandale u nježnim bojama i nijansama roze, žute, zelene, ljubičaste i plave.

 | Autor: Stradivarius Stradivarius Stradivarius kolekcija Bridgerton S lijeva nadesno: korzet (199,90 kn), hlače (249,90 kn); haljina (299,90 kn); korzet (179,90 kn)

Stradivarius je napravio kolekciju inspiriranu serijom Bridgerton | Autor: PR/Stradivarius PR/Stradivarius S lijeva nadesno: korzet (199,90 kn), hlače (179,90 kn); natikače (179,90); majica (129,90)

Za romantične proljetne šetnje i izlaske, u ovoj Stradivariusovoj Bridgerton kolekciji sigurno ćeš pronaći nešto savršeno za sebe!
Cijelu Bridgerton kolekciju možeš pronaći na službenoj stranici Stradivariusa!

Možda vas zanima Stradivarius ima tri nova i vrlo seksi modela čizmica na petu. Kako ti se sviđaju? Rubrika Moda Moda
 
Photo: PR/Stradivarius

Komentari 0