Moda 25. listopada 2022.

Najljepše jakne i kaputi s janjećim runom: ove će nas jeseni grijati na jako stylish način

Instagram@weworewhat.
  • Hladniji mjeseci su razdoblje kad udobnost i toplina dobivaju prednost prilikom odijevanja
  • No, uvijek uz to, želimo izgledati lijepo i stylish u našim toplim jesenskim outfitima
  • Odlično rješenje za to je odabir jakna i kaputa s janjećim runom!

Nakon što je model jakne iz Manga s umjetnim janjećim runom postao pravi hit jesenski modni hit među trendsetericama te je vrlo brzo rasprodan, slični modeli postali su iznimno traženi među kolekcijama high street i luksuznih brendova.

U različitim kombinacijama materijala, najčešće s umjetnom ili pravom kožom, jakne i kaputi s detaljima, podstavom od janjećeg runa i dalje su vrlo popularni ove jesenske sezone.

jakna s janjećim runom | Autor: Instagram @rachelaraz Instagram @rachelaraz jakna s janjećim runom

Osim u kombinaciji s drugim materijalima, u najnovijim kolekcijama možemo vidjeti i modele u potpunosti izrađene od umjetnog ili pravog janjećeg runa, koje su zasigurno prikladne i za hladnije zimske dane pred nama.

jakna s janjećim runom | Autor: Instagram @chloemaymcginley Instagram @chloemaymcginley kaput s janjećim runom

oversize kožna jakna Možda vas zanima... Ove jeseni nosimo oversize kožne jakne, pronašle smo najljepše modele Rubrika Moda Moda

jakna s janjećim runom | Autor: H&M/Zara/Marks and Spencer H&M/Zara/Marks and Spencer H&M, jakna s detaljima od umjetnog janjećeg runa, (431,51 kn); Zara, kratko rezana jakna od umjetnog janjećeg runa, (299,90 kn); Marks and Spencer, teksturirana jakna s dva lica od umjetnog janjećeg runa, (775,00 kn)

Sezona toplog, slojevitog i udobnog odijevanja već je neko vrijeme tu, a ovi mekani i topli modeli kaputa i jakni savršeno će se uklopiti u takve modne outfite!

jakna s janjećim runom | Autor: MyTheresa/Zara MyTheresa/Zara Isabel Marant, Brigitte teddy džemper, (7157,57 kn); Barrie, jakna od mješavine kašmira s podstavom od umjetnog janjećeg runa, (29,383,69 kn); Zara, jakna od umjetnog janjećeg runa, (399,90 kn)

Pravo je vrijeme za ulaganje u stylish jaknu ili kaput s janjećim runom koji će nas grijati tijekom hladnih mjeseci. Većinom opuštenog ili oversize kroja, kaputi i jakne s ili od janjećeg runa dolaze u neutralnim, prirodnim bojama te ih je zbog toga iznimno lako kombinirati s jesenskom i zimskom garderobom koju već posjedujemo.

jakna s janjećim runom | Autor: MyTheresa/Zara MyTheresa/Zara Totême, kožna jakna s janjećim runom, (13,034,30 kn); Zara, jakna s dva lica, (599,90 kn); Mango, jakna s podstavom od umjetnog janjećeg runa, (799,90 kn)

Uz glomazne čizme ili udobne uggsice, traperice i topli džemper, jakna ili kaput od janjećeg runa savršeno će se uklopiti i grijati nas tijekom obavljanja svakodnevnih obaveza, dok ćemo istodobno izgledati savršeno sređeno i u trendu!

jakna s janjećim runom | Autor: Hollister/Karen Millen/Arket Hollister/Karen Millen/Arket Hollister, kaput s umjetnim janjećim runom, (971,83 kn); Karen Millen, dugi kaput od umjetnog junećeg runa s remenom, (1560,96 kn); Arket, kaput od recikliranog polierstera s detaljima od kože, (1499,18 kn)

C&A kaput u stilu pilotske jakne Možda vas zanima... Zaljubili smo se u C&A kaput u stilu pilotske jakne koji se može nositi s obje strane! I kao kožnjak i kao teddy Rubrika Moda Moda

 

Komentari 0