Moda
kaput

Kaputi ne moraju biti dosadni! Evo kako kombinirati klasične modele i komade u bojama

  • Jesen nam se polako bliži, a s njom i hladniji dani
  • Kaputi će i ove sezone biti neizostavan komad koji će uljepšati svaku kombinaciju
  • Otkrivamo kako kombinirati klasične komade, ali i otkačenije modele

Iako je ljeto u punom zamahu, jesen je sve bliža! Unatoč tome što će nam nedostajati duge večeri uz more, moramo priznati kako se veselimo nižim temperaturama i jesenskim modnim kombinacijama. Uz odlične čizme, elegantne kožne hlače i tople pulovere, kaputi su i ove godine u fokusu naših lookova. Bilo da su klasični, oversized ili ekstra dugi, posebno volimo jesenske vunene kapute koji su apsolutno modni evergreeni.

visoke tenisice Možda vas zanima Visoke tenisice apsolutni su hit koji nas čeka ove jeseni Rubrika Moda Moda

Vuneni kaput bezvremenski je klasik koji pripada ormaru svake fashionistice. Kaput od vune vješto zaokružuje sve jesenske i zimske outfite, a ujedno nas i lijepo grije. Kod vunenog kaputa važno je paziti na materijale jer nisu svi vuneni kaputi isti. Ako želiš da te kaput zaista grije, tada bi i udio vune trebao biti visok i najmanje 50 posto kaputa trebala bi činiti topla tkanina. Za blaže dane prikladniji su vuneni kaputi s manjim udjelom vune. Prednost vune je što je kaput vodootporan i otporan na vjetar što ga čini idealnim suputnikom u jesen. A kako ga stilizirati?

Bijeli kaput

kaput | Autor: Instagram@lovisabarkman Instagram@lovisabarkman

Vunenim kaputom u bijeloj boji unosimo dodatnu porciju elegancije u sumoran jesenski dan. Bijeli vuneni kaput dolazi kao kaput na dvoredno kopčanje i s remenom na vezanje, što znači da se silueta ne gubi unatoč debelom materijalu. Kad je lijepo vrijeme, odličan je potpuno bijeli look uz jesenske čizme u krem ​​boji.

Plavi kaput

kaput | Autor: Instagram@matildadjerf Instagram@matildadjerf

Vuneni kaputi dolaze u raznim krojevima, a jedan od njih je tamnoplavi klasik s tri kopčanja u predimenzioniranom kroju. Vuneni kaput je iznimno dugačak i pruža pomalo strog izgled, što ga čini super modernim komadom. Svakako predlažemo casual look u kombinaciji s trapericama u svijetloj  i cool tenisicama.

kaput | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

S lijeva na desno: H&M (1.119,90 kn), Zara (499,90 kn), Reserved (699,90 kn)

Kaput u boji devine dlake

kaput | Autor: Instagram@annkathringotze Instagram@annkathringotze

Klasični kaput od devine vune naš je veliki favorit koji nikad ne izlazi iz mode. Prekrasna nijansa smeđe savršeno se uklapa u zlatnu jesensku sezonu i može se kombinirati na razne načine. Modni evergreen savršeno se slaže s bijelim i krem ​​tonovima, primjerice s udobnom dolčevitom u krem ​​boji. Odaberi odgovarajuće sunčane naočale i hlače kako bi upotpunila izgled u istoj nijansi.

Kaput u upadljivoj boji

kaput | Autor: Instagram@emilisindlev Instagram@emilisindlev

Što poziva na dobro raspoloženje više od vunenog kaputa u razigranoj boji? Da, vuneni kaputi također dolaze u neobičnim bojama. Uz zeleni vuneni kaput i senf žuti pulover, jesen će biti sve samo ne dosadna!

Smeđi kaput

kaput | Autor: Instagram@aylin_koenig Instagram@aylin_koenig

Vuneni kaput oversized kroja obično je sve što ti treba za stylish jesen. Predimenzionirani kaputi ne samo da su super trendi, već odlično griju i lako se kombiniraju. Smeđi kaput s remenom na kravatu odlično se stilizira uz odgovarajuću kapu i tamnosmeđe debele jesenske čizme.

kaput | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

S lijeva na desno: Just Female, Zalando (1.589,00 kn), Mango (449,90 kn), Massimo Dutti (2.999,00 kn)

Sivi kaput

kaput | Autor: Instagram@annkathringotze Instagram@annkathringotze

Unatoč jesenskom sivilu, ne možemo u potpunosti bez nijansi sive u našim lookovima. Za to su ponajviše zaslužni sivi vuneni kaputi jer su super stajliš i svake godine apsolutno obogaćuju naš ormar. Sivu klasiku možemo kombinirati na mnogo načina, primjerice uz chunky čizme i udoban pulover. Ono što u jesen svakako ne smije nedostajati je lijepi šal, po mogućnosti s upečatljivim uzorkom.

gležnjače Možda vas zanima Veliki trend za jesen - platforma gležnjače kojima ne možemo odoljeti Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@emilisindlev

Komentari 0