Moda

Mia Dimšić i Domenica Žuvela nose komad sezone - svaka u svojoj boji - i preslatke su

  • Pjevačice Mia Dimšić i Domenica Žuvela velike su prijateljice već godinama
  • Jučer su pokazale kako dijele i modni ukus
  • Mlade dame su odjenule plišane trenirke domaćeg brenda 

One su mlade, talentirane, uspješne i - totalno opuštene. Glazbene zvijezde Mia Dimšić i Domenica Žuvela velike su prijateljice koje puno toga dijele, pa čak i modni ukus, barem ovih dana. Tako su dvije prijateljice jučer pozirale u modnom komadu koji je obilježio ovu godinu - u trenirci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia (@miadimsic)

Mlade dame nosile su meke, plišane trenirke brenda ELFS, no svaka je odabrala svoju boju i svakoj njezin izbor odlično pristaje. Tamnokosa Mia odabrala je roza, dok plavokosa Domenica nosi plavu, a trenirke našeg poznatog modnog dvojca stoje 1100 kuna. Donedavno, trenirke smo na slavnim osobama mogli vidjeti samo dok bi ih neki fotograf ulovio na izlasku iz teretane, no ove po svemu, pa tako i modno čudne 2020, one su postale hit komad za sve prilike. Kako ih fashionistice vrlo iznenađujuće, a ipak uspješno kombiniraju ovih dana, možeš pogledati ovdje i nadamo se da će te izbori ovih dama inspirirati. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia (@miadimsic)

Očito da se dvije 28-godišnje frendice, koje su rođene samo s danom razlike, slažu oko modnih izbora, ali i mnogo toga drugoga pa je Domenica za Gloriju otkrila kako su se "njih dvije u svemu našle" te da Miu smatra pravom iskrenom prijateljicom. Dan starija Mia je to potvrdila, ali ipak dodala da se oko jedne stvari ne slažu.

Možda vas zanima Trenirke su glavni modni hit, pogledaj kakve modele biraju poznati Hrvati Rubrika Moda Moda

"Nas dvije se skoro u svemu slažemo, ali ima jedna stvar oko koje se raspravljamo - spavanje! Ja obožavam dugo spavati, a Domenica uvijek želi iskoristiti što više dana, tako da uvijek radimo neki kompromis iako mislim da ja na kraju uvijek popustim", otkrila je Mia Dimšić dok su cure skupa provodile ljetovanje.

 

Možda vas zanima Domaće cure genijalno nose kapute na trenirke pa smo izdvojili najbolje stajlinge Rubrika Moda Moda

 

 

    

      

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0