Moda

Trenirke su glavni modni hit, pogledaj kakve modele biraju poznati Hrvati

  • Posljednjih mjeseci trenirke su postale glavni komad u našim ormarima
  • Više se ne nose za trening i za po doma već u raznim modnim kombinacijama
  • To znaju i poznati Hrvati pa smo izdvojili modele koje su oni odabrali

Već i ptice na grani znaju da su ovu modnu godinu obilježile trenirke. Ni domaći ni strani celebrityji ne skidaju se iz ovog hit komada, a mnogima su baš oni, uz Instagram, inspiracija kako ih kombinirati

Možda vas zanima Domaće cure genijalno nose kapute na trenirke pa smo izdvojili najbolje stajlinge Rubrika Moda Moda

Uglavnom prevladavaju jednobojni kompleti, a uz njih su popularni i tie-dye modeli. Upravo su ovaj drugi model izabrali stilist Marko Grubnić i influencerica Sonja Kovač. Marko je odabrao kombinaciju plave i bijele boje dok se Sonja odlučila za zemljane nijanse. Ovim outfitima je zajednički i odabir dizajnerske torbice i tenisica u bijeloj boji.

 | Autor: miss7/Instagram miss7/Instagram

Također, među domaćim poznatim osobama veoma su popularni i jednobojni modeli eko brenda Pangaia, a njihova posebnost je što se radi o održivoj modi, odnosno o modelima od recikliranih materijala. Jednostavan dizajn osvojio je i poduzetnicu Tiju Mamić koja je pokazala svoj bež model, a isti takav ima i Lana Klingor Mihić. Koliko se Lani svidio model dokazuje i to što ga osim u bež nijansi ima i u zelenoj, bijeloj, narančastoj i žutoj boji. Ovaj brend voli i Izabel Kovačić koju smo imali prilike u njihovim komadima vidjeti nekoliko puta.

 | Autor: miss7/Instagram miss7/Instagram

Možda vas zanima Trenirke nisu samo za sport - pogledaj kako ih nositi i izgledati sređeno Rubrika Moda Moda

I inače uvijek sređenu Nikolinu Ristović sada češće imamo prilike vidjeti u ovom odjevnom komadu, a i Maju Šuput koja održava i poslovne sastanke u ležernom izdanju. I pjevačica Nina Badrić voli trenirke, a preko njih odijeva kaput pa im da sasvim novi izgled. 

 | Autor: miss7/Instagram miss7/Instagram

Možda vas zanima Nikolinu Ristović rijetko viđamo u ovoj modnoj kombinaciji, no ove je jeseni iznimno popularna Rubrika Moda Moda
Photo: miss7/Instagram

Komentari 0