Moda

Mango plus size kolekcija nikada nije bila ljepša, a haljine su nas posebno oduševile

  • Proljetnom i ljetom plus size kolekcijom popularni high-street brend Mango slavi ljepotu ženskog tijela u svim veličinama
  • Posebno lijepe su haljine u živim bojama i modeli s uzorkom
  • Hlače u pastelnim bojama pravi su proljetni hit

Proljetnom i ljetom plus size kolekcijom popularni high-street brend Mango odlučio je naveliko proslaviti ljepotu ženskog tijela - u svim veličinama. Njihova ponuda ove sezone temelji se na rapsodiji živih boja i uzoraka u kombinaciji s krojevima koji će laskati baš svakoj figuri. U neke komade baš smo se opasno zaljubili!

Možda vas zanima Opet ne znaš što obući na posao? Donosimo ti proljetne ideje za jutra bez panike Rubrika Moda Moda

Haljine  | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: 449,90 kn; 449,90 kn; 349,90 kn

Ponuda haljina koje će prekrasno obgrliti tijelo i naglasiti adute stvarno je bogata, a veoma su popularni krojevi koji u struku imaju vrpcu ili remen koji će suziti struk, a naglasiti bokove i dekolte. Posebno nam se svidjela žuta haljina na prekop koja je, uz pomoć tankih bretelica i dubokog dekoltea, pravi komad za duge, ljetne večeri. 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: 449,90kn; 349,90 kn; 799,90 kn

Možda vas zanima Sve si isprobala, no kosa ti je i dalje suha, oštećena i tanka? Ovih 6 savjeta bi ti moglo pomoći Rubrika Beauty Beauty

Da plus size žene ne trebaju zazirati od trendi uzoraka pokazuje broj pravih proljetnih haljinica s animal printom, točkicama ili patchworkom. Maksi haljina s leopard uzorkom definitivno je komad koji možeš nositi u dnevnim i noćnim prigodama, a razlika je samo u odabiru modnih detalja. Nema sumnje da će izgledati sjajno na bijele tenisice ili, pak, crne sandale s visokom petom. 

Kombinezoni  | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: 799,90 kn; 449,90 kn; 799,90 kn

Ideja da ženama s oblinama ne pristaju kombinezoni puki je mit koji definitivno treba brzo srušiti. U Mango kolekciji nalazi se mnogo slatkih kombinezona za svaki dan, ali jedan namjenjen posebnim prigodama posebno nam se svidio. Riječ je o tamnocrvenom kombinezonu širokih nogavica koji se veže oko vrata, a oko struka ima lanac. Poslužit će ti za svečane prilike i gdje god kreneš - blistat ćeš u maniri prave holivudske zvijezde. 

Možda vas zanima 7 savjeta kako preurediti cijeli stan, a ne potrošiti previše Rubrika Life&style Life&style

Košulje  | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: 349,90 kn; 249,90 kn; 449,90 kn

I u svijetu košulja vladaju uzorci i pronaći ćeš mnogo komada s uzorcima lanca i vodoravnih prugica koje će laskati svakoj figuri. Posebno nam se svidjela prugasta košulja u kombinaciji bež i crne boje s nešto dubljim dekolteom. Prekrasno!

Hlače  | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: 349,90 kn; 349,90 kn; 449,90 kn

Možda vas zanima Isprobala sam novi mobitel za kojim svi lude - je li ispunio moja očekivanja? Rubrika Life&style Life&style

U ponudi hlača vladaju pastelne i svijetle boje pa je mit da punije žene trebaju nositi tamnije nijanse apsolutna stvar prošlosti. I, ne, ne pitaj se pristaju li ti! Posebno su nam se svidjele mint zelene hlače širih nogavica koje su nam prava asocijacija na ugodne, ljetne večeri i mojito koktel! 

Suknje  | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: 449,90 kn; 349,90 kn; 449,90 kn; 

U svijetu suknjica, vlada mini dužina oplemenjena različitim uzorcima. Uzorak lanca i zmijski print stvarno su prekrasni, ali nama je zelena suknjica na točke pravo oličenje romantike i ženstvenosti! 

Photo: miss7/pr

Komentari 0