Moda

Mango ima popust od 50 posto na ljetnu kolekciju! Odabrali smo naše favorite do 200 kuna

  • Popusti su već počeli pa kalkuliramo kako kupiti što više za malo novaca
  • Mango nas je razveselio popustom od 50 posto na proljetno-ljetnu kolekciju 
  • Osim odjeće, izdvojili smo i obuću i modne dodatke do 200 kuna

Nije tajna da nam se usta razvuku u veliki osmijeh na sam spomen popusta. Neke stvari gledamo mjesecima i u niskom startu čekamo da dođu na sniženje jer znamo da i druge žene imaju istu ideju. Zatim kreće kalkuliranje što sve kupiti, a da potrošiš što manje novaca. Mango nas je razveselio objavom da je ovogodišnja proljetno - ljetna kolekcija na popustu pa smo odmah odlučili izdvojiti svoje favorite i to do 200 kuna! Osim odjeće, mogu se pronaći i torbice, ali i cipele po 50 posto jeftinijoj cijeni. 

MAKSI HALJINE

Maksi haljine idealne su za ljetne dane kada je pakleno vruće, ali još uvijek nisi dobila boju po nogama pa ih ovaj model vješto skriva. Lagane su, a s njima si spremna u samo nekoliko minuta. Bilo da odabereš jednobojnu ili haljinu s uzorkom lako ćeš ih moći kombinirati.   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: 169,90 kn, 129,90 kn, 129,90 kn

KOMBINEZONI

Kao i s maksi haljinama i s ovim odjevnim predmetom riješila si kompletni outfit. Ako si više fan hlača nego haljina, kombinezoni su idealni za tebe. Sve češće ih imamo prilike vidjeti i u stajlinzima za svečanije prigode, ali odlično izgledaju i za dnevne prilike. Njihove široke nogavice dopuštaju protok zraka, prozračni su, a izgledaju efektno.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: 169,90 kn, 169,90 kn, 169,90 kn, 169,90 kn

Možda vas zanima Znamo kako ovog ljeta možeš lakše i brže postići preplanuli ten Rubrika Beauty Beauty

SUKNJE

Još jedan odjevni komad koji volimo nositi i koji se vrlo lako kombinira s ostatkom outfita je suknja. U ljetnim mjesecima suknje u boji su naš prvi izbor jer podignu cijelu kombinaciju. Midi dužina nam se čini idealna za cijeli dan, od odlazaka na posao pa do odlazaka na piće poslije posla. Vjerujemo kako će se neki od ovih modela super uklopiti u tvoj ormar. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: 169,90 kn, 169,90 kn, 129,90 kn, 169,90 kn

MINI HALJINE

Za razliku od maksi haljina, u ovim modelima želimo pokazati svoju preplanulu put. Izbor je stvarno velik, a kao i svake sezone i ove se bijela boja nameće kao prava ljetna. Uz preplanuli ten također će super izgledati i koraljna koja je boja godine prema Pantoneu. Možeš ih nositi u stvarno svakoj prilici, od šetnje gradom pa do plaže. 
 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: 169,90 kn, 199,90 kn, 129,90 kn, 199,90 kn, 169,90 kn

Možda vas zanima Počeli su ljetni popusti! Evo koliko ćete uštedjeti u Zari, Stradivariusu, Mangu... Rubrika Moda Moda

TORBICE

Već i ptice na grani znaju da su ove sezone vrlo popularne pletene torbe. Ako nisi jedna od onih sretnica koja u maminom i bakinom ormaru ima jedan retro model, vjerujemo da će ti se modeli po našem izboru svidjeti. Također su veliki hit ove sezone i modeli u obliku mreže, a možeš 'upecati' i kožnate modele koje već dugo gledaš. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: 199,90 kn, 69,90 kn, 99,90 kn, 99,90 kn

SANDALE

Sandale na vezanje uvijek su u modi bilo da se radilo o modelima na petu ili ravnim modelima. Idealne su za svakodnevne obveze, a u njima možeš prošetati za vrijeme ljetnih večeri po obali. S druge strane, natikače su posljednjih godina vrlo popularna obuća u toplijim mjesecima, a nama su za oko zapele žute sa zmijskim uzorkom. Sva tri modela već možemo zamisliti u svom stajlingu. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: 199,90 kn, 149,90 kn, 129,90 kn

 

 

Photo: miss7/pr/profimedia

Komentari 0