Moda

Kaubojke, ljetna haljina i sako: snimili smo dva slična stylinga u Zadru i Zagrebu. Koji je bolji?

  • Kaubojske su se čizme suvereno prometnule u jedan od najvećih modnih trendova sezone
  • Imamo osjećaj da mnoge Hrvatice nisu mogle dočekati hladnije dane i da ih krenu kombinirati, katkad i s ljetnim komadima, pa je ovih dana gotovo pa nemoguće uloviti bilo kakvu drugu obuću
  • Na zadarskim i zagrebačkim smo ih ulicama snimili u dva veoma slična stylinga, iskombinirane uz romantične bijele haljinice i klasične sakoe

Kaubojske su čizme ove godine svijet poharale poput uragana i idalje su jedan od najvećih modnih trendova sezone. Nose se na ulicama svjetskih metropola, nosi ih Beyonce na svojoj Renaissance turneji, nose ih vodeće modne influencerice i slavne ljepotice s A liste, a vrlo ih rado u svoje odjevne kombinacije dodaju i mnoge Hrvatice.

Štoviše, imamo osjećaj da mnoge nisu mogle dočekati jesen da krenu slagati slojevite i razigrane kombinacije pa smo ih nerijetko viđali i u vrućim ljetnim mjesecima, a posljednjih tjedana gotovo pa je nemoguće uloviti bilo kakvu drugu obuću. 

Možda vas zanima Ni sve niže temperature nisu spriječile mladu damu da isfura look s kožnim hlačicama i kaubojkama Rubrika Moda Moda

Na zagrebačkoj smo se špici već s prvim jesenskim danima nagledali mnoštva sjajnih kombinacija kojima su kaubojske čizme bile obavezan dodatak, a jednako vješto kombiniraju ih i Zadranke pa smo tako u srcu obaju gradova snimili dva prekrasna i veoma slična stylinga. Obje atraktivne plavuše imale su sličnu ideju - kaubojske čizmice u toploj boji karamele upariti sa ženstvenim bijelim ljetnim haljinicama i sakoima, a mi se ne uspijevamo odlučiti koja je ideju bolje realizirala.

 | Autor: Pixsell/Šime Zelić Pixsell/Šime Zelić

Prvi styling je pažljivo sastavljen od bijele pamučne košulja haljine sa ženstvenim volanima i čipkom na dnu, Liu Jo kaubojskih čizama od umjetne perforirane kože u karamel boji te pravog jesenskog klasika - sakoa od tvida s pepita uzorkom, a pažljivo su odabrani i modni dodaci kojima je začinila ženstvenu kombinaciju. Struk je naglasila Valentino remenom u nijansi čizama, oči zaštitila Burberry Margot sunčanim naočalama u bijeloj boji, a sve je zaokružila Marc Jacobs Bucket Bag torbicom u svijetlo smeđoj nijansi. 

 | Autor: Pixsell/Marko Lukunić Pixsell/Marko Lukunić

Ništa manje ženstven nije bio ni drugi styling, satkan od bijele pamučne šlingane haljinice s volanima, Lola Cruz kaubojskih čizmica u karamel nijansi sa srebrnim kapicama i divnog crnog sakoa sa srebrnim gumbima. Od modnih je dodataka mlada dama odabrala tek Louis Vuitton Daily Pouch torbicu, no ako se nas pita, apsolutno ništa niti je nedostajalo, niti je bilo suvišno. Čista petica i za jednu i za drugu!

Jelena Petrović Možda vas zanima Kaubojske čizme i dalje su omiljene, a ovako ih ujesen nose Jelena Petrović i Pamela Badžek Rubrika Moda Moda
Photo: Pixsell/Šime Zelić
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cheryy

    ŽIVA SELJAČIJA.....glavno da ste pobrojali sve marke!!!!! Markirano a neukusno