Moda

Vidjeli smo ih na desetke, ali traper na traper kombinacija ove brinete je stvarno posebna

  • Zagrebačkim su ulicama i ove subote zavladale kombinacije prikladnije ljetu nego jeseni
  • Našu je pozornost privukla zgodna brineta koja je posložila jednu od najboljih traper na traper kombinacija koje smo imali prilike vidjeti
  • Odlične high street komade od trapera izvrsno je iskombinirala s modnim dodacima u boji kojima je razbila traper plavetnilo

Sunčana i natprosječno topla subota još je jednom na špicu namamila brojne zaljubljenike u modu. Kalendarski visokom datumu unatoč, zagrebačkim su ulicama ponovno zavladale kombinacije prikladnije ljetu nego jeseni, a našu je pažnju ukrala zgodna brineta koja je posložila jednu od najboljih traper na traper kombinacija koje smo imali prilike vidjeti. 

S obzirom na to da se o traperu piše već mjesecima i da se još početkom godine prometnuo u jedan od najvećih ovogodišnjih modnih trendova, netko bi mogao pomisliti da je sve već viđeno, no gadno bi se prevario. Ne samo da mjesta za originalne i posebne stylinge (još) uvijek ima, već je ponekad za njih dovoljno nekoliko komada koji estetikom i krojem iskaču iz gomile. 

Možda vas zanima Evo još jedne odlične traper na traper kombinacije. Jako nam se sviđa 70's vibe Rubrika Moda Moda

Kao što to nerijetko biva, onaj jedan, kojeg volimo zvati statement komadom, nosi cijelu priču, dok su modni dodaci začini u njoj. U slučaju prelijepe brinete, traper haljina je zasjala u glavnoj ulozi, no nisu nam promaknuli ni brojni detalji koje je odlično ukomponirala u ovu traper simfoniju.

 | Autor: Pixsell/Karlo Klasić Pixsell/Karlo Klasić

Haljina je jedan od popularnijih Zarinih modela, krojena poput dugog sakoa, s volanom koji ga je produžio i prenamjenio u haljinu, a njegovoj atraktivnosti doprinose dvoredno kopčanje te puf rukavi, čineći ga vrlo ženstvenim modelom koji divno grli obline. Uz haljinu je odabrala još dva traper komada - baker boy kapicu te također Zarine čizme s visokom potpeticom. 

Iako je cijela kombinacija glavnih sastojaka divna sama po sebi, moramo primijetiti koliko ju je podigao izvrstan odabir modnih dodataka u bojama kojima je razbila traper plavetnilo. Ogrlica i narukvica od staklenih perli u različitim bojama, pismo torba izvezena u vibrantnim nijansama i sjajno odabrana nijansa hot pink ruža začinile su ovaj styling na najljepši mogući način, a jako nam se sviđaju i jedva primjetne mrežaste čarape u boji kože kao izvrsna poveznica između ljetne haljine i jesenskih čizama. Jako, jako dobro!

traper na traper Možda vas zanima 18 traper na traper kombinacija koje inspiriraju - ovaj trend je više nego cool Rubrika Moda Moda
Photo: Pixsell/Karlo Klasić

Komentari 0