Native sadržaj

Kako pronaći savršene traperice za svoju figuru?

  • U svijetu traperica ništa nije jednostavno koliko se možda čini na prvi pogled pa tako ni sama kupnja jer je itekako bitno poznavati pravila o tome kakvi krojevi i detalji pristaju različitim građama tijela
  • Za sve one kojima trikovi i savjeti zvuče kao previše matematike i previše varijabli koje valja uzeti u obzir, najjednostavnije rješenje za pronalazak savršenog para je odlazak u jednu od trgovina Europa 92
  • Tamo nas čekaju pravi Jeans Experti koji prolaze Jeans Akademiju na kojoj uče sve trikove zahvaljujući kojima su u stanju pronaći idealan par traperica za apsolutno svakoga​​

Negdje sam pročitala da prijateljstvo nije pravo prijateljstvo ako svakog tjedna ne izrodi barem jednu poduzetničku ideju. Ne znam vrijedi li to samo za nas što dišemo pod ovim djelićem neba, no znam da u slučaju mene i mojih prijatelja definitivno je istina jer se još nije dogodila kava tijekom koje, pretresajući aktualnosti, nekako nismo došli na ideju za vlastiti biznis i za koju smo redovito svaki put uvjereni da je bolja od one prethodne.

Za razliku od većine za koje smo s vremenskim odmakom zaključili da i nisu toliko genijalne koliko su nam se u prvi tren činile, za jednu sam i dan danas uvjerena da je bila zapravo odlična ideja.

 | Autor: Europa 92 Europa 92 Europa 92, Salsa Secret Push In Glamour traperice (89,95 €)

Naime, tih je dana moja prijateljica neuspješno tragala za savršenim trapericama trapez kroja, dok sam ja mjesecima s ništa više uspjeha pokušavala pronaći model supervisokog struka, a budući da su se te sezone nosili modeli niskog struka i skinny krojevi, jedino s čime smo i jedna i druga završile je s ogromnom količinom frustracija. I s, dakako, biznis idejom koja je proizašla iz te duge i mučne  kuknjave. 

A ideja je bila dućan u kojem bi baš svatko u svakom trenutku mogao pronaći svoj savršen par traperica jer bi se one u roku od par dana izrađivale po narudžbi. Biralo bi se veličinu, kroj, boju i traper s ili bez elastina pa više ne bi bilo mjesta frustracijama. 

 | Autor: Europa 92 Europa 92 Europa 92, Salsa Push In Bootcut traperice (129,00 €)

Naime, u svijetu traperica ništa nije tako jednostavno koliko se možda čini na prvi pogled pa tako ni sama kupnja jer je itekako bitno poznavati pravila o tome kakvi krojevi i detalji pristaju različitim građama tijela. Usudit ću se reći da je dobar par traperica, a pritom mislim na onaj koji nam pristaje kao da je po nama krojen, kamen temeljac svake suvremene garderobe, no teško da ćemo samo ušetati u dućan i pukom srećom naletjeti na one savršene. Dobra strana je pak ta što, kada znamo što tražiti, potraga za savršenima postaje značajno jednostavnija i bezbolnija, a evo i što će najbolje pristajati različitim oblicima ženskog tijela.

 | Autor: Europa 92 Europa 92 Europa 92, Salsa Push In Skinny traperice (99,95 €)

Gornji i donji dio tijela jednakih širina

Ovaj se oblik tijela odnosi na žene koje nemaju snažno definiran struk i bokove, već su oni otprilike slične širine. Ovakve su žene uglavnom visoke i mršave, a najbolje će im pristajati skinny modeli s niskim strukom te kraće nogavice, ali i trapez krojevi na kojima se nogavice šire tek ispod koljena.

 | Autor: Europa 92 Europa 92 Europa 92, Salsa Push In Skinny traperice (99,95 €)

Donji dio tijela uži od gornjeg

Žene koje imaju ovaj oblik tijela najčešće se debljaju u području trbuha i u gornjem dijelu, dok su im bokovi relativno uski i noge vitke. Kako je primarni cilj stvoriti ravnotežu između gornjeg i donjeg dijela tijela, najbolje će im pristajati ravni modeli te oni nešto širih nogavica i obavezno visokog struka, dok bi skinny modele i niski struk najbolje bilo izbjegavati. 

 | Autor: Europa 92 Europa 92 Europa 92, Salsa Destiny Skinny traperice (99,95 €)

Istaknutije grudi, trbuh i bokovi

Žene čiji oblik tijela karakteriziraju veće poprsje, izraženiji trbuh i širi bokovi i to su područja na kojima prvo dobivaju na težini, dok im noge ostaju mršave, svoj savršen par traperica bi mogle pronaći u modelu s niskim strukom, dok će za one punije bolji odabir biti visoki, a i jednima i drugima najbolje će pristajati skinny modeli. 

 | Autor: Europa 92 Europa 92 Europa 92, Salsa Push In Straight traperice (109,00 €)

Uži gornji dio i širi bokovi

Kako su prirodno istaknuti i naglašeni bokovi, poželjno je krojevima unijeti ravnotežu u sveukupan izgled pa će ovom obliku tijela najbolje pristajati traperice visokog struka, maksimalne dužine koja će im vizualno produljiti noge i nježno zvonolikih nogavica koje će skrenuti pogled s bokova. Maleni stražnji džepovi nešto su što bi trebalo izbjegavati.

 | Autor: Europa 92 Europa 92 Europa 92, Salsa Push In Slim traperice (89,95 €)

Jednako široki gornji i donji dio te uzak struk

Skinny modeli, duge nogavice ili eventualno one do gležnja i visoki struk na najljepši će način obgrliti ovakvu figuru i naglasiti struk. Iako im gotovo svaki model odlično pristaje, poželjno je izbjegavati šire modele koji će nepotrebno sakriti prekrasne obline, a pripaziti bi trebalo i da stražnji džepovi ne budu ni preveliki ni premaleni, već da i oni budu u skladu sa prirodno skladnom figurom.

 | Autor: Europa 92 Europa 92 Europa 92, Salsa Push In Culotte traperice (99,95 €)

Za sve one kojima svi ovi trikovi i savjeti zvuče kao previše matematike i previše varijabli koje valja uzeti u obzir, najjednostavnije rješenje za pronalazak savršenog para je odlazak u jednu od trgovina Europa 92, budući da nas tamo čekaju pravi Jeans Experti odnosno educirani prodavači koji, da bi uopće mogli tamo raditi, prolaze Jeans Akademiju na kojoj uče sve trikove zahvaljujući kojima su u stanju pronaći idealan par traperica za apsolutno svakoga. 

Dodatan plus je što žene mogu birati iz bogate ponude od čak 11 brendova među kojima je i Salsa kao godinama omiljeni brend milijuna žena diljem svijeta koji je svojim Push In i Push Up tehnologijama  koje ravnaju trbuh i podižu stražnjicu te oblikuju figuru do savršenstva traperice pretvorio u najdragocjenije saveznike naših najdražih modnih kombinacija.

 | Autor: Europa 92 Europa 92 Europa 92, Salsa Push In Skinny traperice (89,95 €)

Reklame s kojih nam se smiješi prekrasna Iris Cekuš, zaštitno lice ovosezonske kampanje, snimljene su s atraktivnim novitetima u glavnoj ulozi, a nikad bogatija ponuda čeka nas zahvaljujući novim modelima, pranjima, krojevima i zanimljivim detaljima. A teško da će itko nadmašiti širinu i kvalitetu ponude koju nam iz godine u godinu serviraju oni kojima je jeans strast već puna tri desetljeća. 

Photo: Europa 92

Komentari 0