Moda

Može i bez hlača! Gisele Bundchen pokazala je kako nositi traper jaknu "na golo"

Nisu traper jakne bez razloga jedan od bazičnih komada odjeće. Vječne su, ne izlaze iz mode, a osim toga i funkcionalne, idu uz gotovo sve, od lepršave maksi haljine do para traperica. Osim toga traper je ove godine najjači trend pa ako smo svoju staru traper jaknu odbacili, vrijeme je da ju izvučemo s dna ormara. Ili pak nabavimo kakav novi ludi model.

Trendu se priklonila i Gisele Bündchen i mada nam možda ne bi palo na pamet da traper jaknu nosimo kao haljinu, njoj je, i izgleda baš dobro. Bivši model, uvjetno rečeno jer je još vrlo aktivna, izašla na večeru u New Yorku noseći široku traper jaknu bez ičega ispod. Velika, oversize jakna dosezala je iznad njezinih golih nogu, a vrlo je zanimljiva kroja s XXL rukavima s manžetama i remenom od trapera na rubu.

U teškim danima razvoda Gisele Bündchen ima moćnu gomilicu na svojoj strani: njezinih 5 sestara

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

Gisele je jaknu nosila samo s crnim čipkastim grudnjakom ispod i parom crnih kožnih klompi s debelom drvenom petom - isto super model. Minimalno našminkana istaknula je svoju blistavu kožu lica sa sjajnim usnama i rumenim obrazima, a dugu plavu kosu nosila je raspuštenu u valovima.

Jessica Alba Možda vas zanima Jessica Alba nosi neuobičajenu verziju traper jakne idealnu za jesen - i već je ima u trgovinama Rubrika Moda Moda

Govoreći nedavno o svom stilu naglasila je kako joj je udobnost najvažnija. Dolazi li otud široka traper jakna umjesto tradicionalne večernje haljine?. "Za mene odjeća, ako nije udobna, nije dio mog ormara. Neću nositi nešto samo zato što je moderno", objasnila je i dodala da su visoke potpetice za nju uglavnom "ne". Inače, jakna je brenda Frame, ako te zanima.

Photo: Profimedia

Komentari 0