Moda

Kakvu točno poruku šalju boje koje nosimo (i kako mogu popraviti naše šanse na ljubavnom polju)

  • Kraj godine redovito dolazi u paketu s promišljanjima što sve želimo postići u godini koja je pred nama
  • Priželjkujemo li pomake na ljubavnom polju, ne bi bilo loše da se malo pozornije pozabavimo svojim odjevnim kombinacijama, točnije, bojama koje nosimo
  • Naime, biranjem određenih nijansi u svoj ćemo život lakše unijeti točno onu energiju kojoj se nadamo, a implementirati bismo ih trebali kroz odjeću, lakove za nokte, modne dodatke te čak izgled šminke

Priželjkujemo li u godini koja je pred nama pomake na ljubavnom polju, ne bi bilo loše da se malo pozornije pozabavimo svojim odjevnim kombinacijama. I ne, to ne znači da nam je potrebna potpuna preobrazba ili remont ormara, već jednostavno to da bismo malo više pažnje trebali posvetiti odabiru specifičnih nijansi.

Naime, biranjem određenih nijansi u život ćemo puno lakše unijeti točno onu energiju kojoj se nadamo, a implementirati bismo ih trebali kroz odjeću, lakove za nokte, modne dodatke te čak izgled šminke. Bilo da još uvijek plovimo solo vodama ili pak samo želimo produbiti vezu u kojoj se nalazimo i pogurnuti je u određenom smjeru, ovih će šest boja biti naši najvjerniji saveznici. 

5 znakova koji se zaljubljuju u pogrešne osobe Možda vas zanima 5 horoskopskih znakova koji se lako zaljube u pogrešnu osobu, dok ih prava ljubav čeka Miss7 Horoskop

Crvena

 | Autor: Instagram @rachparcell Instagram @rachparcell Foto: Instagram @rachparcell

Crvena je dobro poznata kao boja želje i strasti, a također predstavlja samopouzdanje i seksualnu energiju. Želimo li dodati požude i strasti u svoj život, ovu bismo boju trebali nositi na usnama, noktima i tijelu. Jedna od najboljih stvari koje se tiču crvene boje je njezina snaga, a što znači da bismo trebali iskoristiti njezinu moć u ispoljavanju i postavljanju svojih ljubavnih namjera jer će nam ona uvelike pomoći da svoje snove i ostvarimo.

Ružičasta

 | Autor: Instagram @sofijamilo Instagram @sofijamilo Foto: Instagram @sofijamilo

Kažu da je ružičasta boja utjelovljenje svega što je pozitivno u svijetu. Ako se nas pita, ona to doista i je. Tražimo li idealnu boju koju bismo nosili na prvom spoju ili pak nešto zabavno za sve one trenutke u kojima želimo flertovati sa simpatijom, ne trebamo tragati dalje od ružičaste. Ova će boja naglasiti optimizam i ljupkost kojom zračimo kada proživljavamo početne faze ljubavne veze, a savršena je i za sve one trenutke s partnerom u kojima se nadamo produbljivanju intimnosti i ponovnom povezivanju.

Narančasta

 | Autor: Instagram @matildadjerf Instagram @matildadjerf Foto: Instagram @matildadjerf

Narančasta je boja sreće i otvorenosti pa bismo, žudimo li za vezom koja će nadživjeti sve nedaće i jamčiti sigurnost, trebali nositi  narančasti šal ili pulover prilikom sljedećeg izlaska sa svojom simpatijom. Narančasta boja također je u stanju unijeti razigranost i kreativnost u našu vezu, a što znači da dobra vremena neće samo tako prestati kada se umotamo u ovu uzbudljivu boju.

Plava

 | Autor: Instagram @annelauremais Instagram @annelauremais Foto: Instagram @annelauremais

Univerzalno značenje plave boje je povjerenje, a što je definitivno nešto što je potrebno za stvaranje i održavanje zdravih odnosa i granica. Plava također predstavlja bezuvjetnu ljubav kao osjećaj kojeg svi želimo u svojim vezama. Uz sve to, plava je boja povezana s grlenom čakrom, a što znači da nas potiče na govorenje istine kada su u pitanju romantične stvari, što god osjećali i imali potrebu reći.

Ljubičasta

 | Autor: Instagram @melodiebance Instagram @melodiebance Foto: Instagram @melodiebance

Ova kraljevska boja oduvijek se smatra bojom lakoće i romantičnom po prirodi. Potiče nas da riskiramo kada je u pitanju ljubav, a što objašnjava zašto većina vitezova u crtićima i filmovima nosi upravo ovu boju. Ona od nas zahtijeva da napredujemo i idemo prema onome što želimo, čak i ako postoji nekoliko prepreka na našem putu pa je itekako dobrodošla kada je u pitanju iskazivanje ljubavi.

Zelena

 | Autor: Instagram @camilleyolaine Instagram @camilleyolaine Foto: Instagram @camilleyolaine

Kao izvorna boja božice ljubavi Venere, ova boja unosi pozitivne vibracije u ljubav i odnose. Zelena nam pomaže da svijet gledamo kroz ružičaste naočale (ili bolje rečeno zelene naočale) i da prepoznamo dobro u drugima. To je sjajna boja za nošenje kada želimo  stvoriti iznimno umirujuću i intimnu atmosferu sa svojim partnerom ili simpatijom.

Možda vas zanima Ova 4 horoskopska znaka posebno su izbirljiva kada su u pitanju partneri i prvi spojevi Miss7 Horoskop
Photo: Instagram @sabinasocol

Komentari 0