Horoskop

Muškarci ova 4 horoskopska znaka obožavaju djecu i vrlo su angažirani očevi

  • Nekoliko znakova zodijaka se ističe svojom nevjerojatnom predanošću ulozi roditelja
  • A tko su najbolji tate, uvijek aktivni, koji s veseljem sudjeluju u razvoju svojih potomaka? 
  • Očevi rođeni u ova 4 znaka, koliko god bili umorni, uvijek nađu vremena za mališane. Blago njihovim suprugama! 

Muškarci rođeni u nekoliko horoskopskih znakova jednostavno vole očinske dužnosti i jako se ponose brigom za svoju djecu. Ovi očevi svaki interaktivni trenutak s djecom vide u ugodnim i poželjnim aktivnostima. Od planiranja onih na otvorenom, poput planinarenja, vožnje biciklom pa do izleta u park, ovi tate rade sve. Obožavaju i čitati knjige mališanima i uključiti djecu u kuhinjske poslove koji ih vesele. Zapravo, ovi super očevi imaju nevjerojatnu sposobnost razumijevanja emocija svoje djece.

Štoviše, baš kao što svaka zvijezda na nebu sja na svoj način, izbori koje ovi tate oblikuju svoj jedinstveni stil roditeljstva!

Rak: Ljudski plišani medvjedići

Kao najemocionalniji očevi zodijaka, rakovi nose svoja srce na dlanu, uvijek stavljajući obiteljsku sreću na prvo mjesto. Ovi brižni i zaštitnički nastrojeni očevi su poput ljudskih plišanih medvjedića, stvaraju neraskidive veze s djecom i brinu za svaku njihovu potrebu. Jasno je da obiteljske večeri uključuju kokice i omiljene filmove njihova djeteta. Uspostavljaju rituale prije spavanja, poput čitanja priče, pjevanja uspavanke ili pričanja sa svojim mališanima. 

Rakovi koriste svaki trenutak da budu sa svojim potomcima i njeguju ga. Kako njihova mala djeca odrastaju, uključuju ih u poslove primjerene dobi kao što su postavljanje stola, slaganje rublja ili vrtlarenje. Očevi rakovi to pretvaraju u igru ili prijateljsko natjecanje kako bi sve bilo i dalje zabava. U konačnici, ovi su muškarci nepokolebljiva podrška koju svako dijete treba.

Najbolji očevi po horoskopu | Autor: Unsplash/Picsea Unsplash/Picsea Najbolji očevi po horoskopu

Djevica: Nema boljeg od igranja na podu

Preciznost i strast sudaraju se u organiziranim očevima rođenima u znaku djevice. Svoju roditeljsku misiju shvaćaju ozbiljno, nastojeći djeci pružiti samo najbolje. Ovaj zemljani znak uživa u osmišljavanju zanimljivih aktivnosti, strukturiranih rutina i obrazovnih iskustava za svoju malu djecu. Igre su maštovite i bilo da se radi o slaganju kockica, igranju preoblačenja ili dućana, smatraju da je sjesti na pod i igrati se s djetetom izvrstan način zbližavanja! Daju sve od sebe i planiraju posebne izlaske jedan na jedan sa  djetetom. 

Tate djevice će dopustiti svom tinejdžeru da odabere aktivnost ili odredište, bilo da je to izlet u zabavni park, kino ili omiljeni restoran. Oni znaju da je najvažniji aspekt bavljenja djecom kvalitetno zajedničko vrijeme.

Možda vas zanima Koji je horoskopski znak najmoćniji? I to je sve u najužoj konkurenciji? Evo kako koriste svoju snagu? Miss7 Horoskop

Vaga: Što god da rade, zabavno je

Unoseći sklad u igru, tate vage su usmjereni na ravnotežu i ljubav. Pravi su tate iz snova. Od domaće zadaće do kućanskih poslova i pospremanja igračaka razbacanih po podu, oni s veseljem preuzimaju svaku dužnost, njegujući spokojnu i nježnu atmosferu za svoju djecu. 

Zapravo, očevi vage čak i jednostavno kupanje čine avanturom s igračkama i mjehurićima! Pridruže se djetetu u igri i dobro se pritom zabavljaju. Što god da rade, uživaju u svojoj roditeljskoj ulozi, pružajući čvrst temelj za rast svoje djece.

 | Autor: Unsplash/Carly Rae Hobbins Unsplash/Carly Rae Hobbins Foto: Unsplash/Carly Rae Hobbins

Škorpion: Emocionalna veza koja traje čitav život

Premda su muškarci škorpioni poznati po svojoj strasti, njihova predanost očinstvu je bez premca. Stvorit će udoban kutak za čitanje i slagati origami sa svojim djevojčicama ili izgradit tvrđavu od igračaka za svoje sinove. Jednostavne aktivnosti poput slikanja, crtanja ili izrade kolaža s djecom predškolske dobi oduševljavaju škorpione. Ulažu vrijeme i energiju da shvate osjećaje i potrebe svoje djece, potiču snažne veze. 

Ako je mališan školske dobi, pomoći će oko zadaće ili školskih projekata. Sa srcima velikim poput oceana, zaranjaju u maštovite aktivnosti i stvaraju emocionalne veze s mališanima koje traju cijeli život.

Možda vas zanima 5 horoskopskih znakova koji su najbolji kuhari, nenadmašni čak i u pečenju kolača Miss7 Horoskop

 

Photo: Unsplash/Caleb Jones

Komentari 0