Horoskop

Žene ova 4 horoskopska znaka najlakše će prihvatiti njegovu djecu iz prvog braka

  • Neki horoskopski znakovi znaju da ne postoji čarobna formula kako biti dobra pomajka tj. maćeha 
  • No, pune ljubavi i razumijevanje, pripadnice ova 4 znaka spremne su prilagoditi se i podržati djecu koju nisu same rodile nego su im došla s partnerom...
  • Pokazuju ljubaznost, poštovanje i razumijevanje shvaćajući da su svi jedna obitelj...

Žene rođene u ova 4 horoskopska znaka su vrlo suosjećajni pojedinci koji shvaćaju da biti izvrsna pomajka znači spojiti razumijevanje, empatiju i strpljenje. Kad se nađu u vezi s partnerom koji je roditelj, oduševljeni su idejom da prihvate njihovu djecu u svoje okrilje. Zapravo, imaju vrlo stvarnu želju stvoriti topao dom i puni su podrške za svoje posinke i pokćerke. O povjerenju razmišljaju kao o osjetljivoj biljci kojoj treba vremena da ojača. 

Dakle, ne žure s stvarima niti pokušavaju uspostaviti čvrstu vezu. Umjesto toga dopuštaju svojim pastorcima da ih prirodno upoznaju i stvaraju udobnu zonu u kojoj se osjećaju sigurno dijeleći sve što im je na umu. Sve što se nadaju jest preuzeti svoju novu ulogu s pažnjom i ljubaznošću. Pogledaj o kojim je to horoskopskim znakovima riječ… 

1. Rak

Većina žena rođenih u znaku raka su dobre duše dobrog srca koje jednostavno zrače pozitivnom vibracijom. Jedna od stvari koja ih čini tako fantastičnim pomajkama je njihova želja da stvore pravi osjećaj obiteljske i emocionalne sigurnosti. U trenutku kada njihova ljubavna veza s djetetom postane ozbiljna, razgovaraju sa svojim partnerom i djecom o tome kako bi se trebali povezati s njima. Rakovi razumiju da je ključno da budu dosljedni i da su svi na istoj strani. Stavljaju emocionalnu dobrobit svojih pastoraka na vrh liste. A način na koji se povezuju s tim osjećajima? Kao da imaju neko magično razumijevanje. Suosjećajni su i superempatični, pa su poput emocionalnih superheroja za svoje pastorke. Rakovi su strpljivi i razumiju zašto se mališani mogu mučiti s prilagodbom na novu pomajku. Dakle, izvrsni su u osiguravanju da djeca dobiju sigurno utočište da se otvore i izraze.

 | Autor:

2. Bik

Pomajka rođena u znaku bika osigurava da su pastorci obavijeni toplinom i ljubavlju. Čini se da ove žene jednostavno imaju snažan roditeljski instinkt i prihvaćaju ga raširenih ruku. Njihovi partneri o njima razmišljaju kao o kraljicama ohrabrenja – one su te koje uvijek potiču snove i strasti svojih posinaka i pokćerki. 

Što je najvažnije, poput stijene su ili svjetionika na koji se mališani uvijek mogu osloniti. Pouzdane su, jer kad uđu u ulogu majke, ozbiljno misle. Brinu se za ravnotežu i harmoniju, ne samo u svemiru, nego i u obitelji. Njihova obitelj može računati da će donijeti mirnu i suradničku atmosferu što god da radile, jer vjeruju da su svačije potrebe važne.

Možda vas zanima Pet horoskopskih znakova koji nikad do kraja ne prežale svoje bivše Miss7 Horoskop

3. Blizanci

Pomajke rođene u horoskopskom znaku blizanaca su poput daška svježeg zraka sa svojim entuzijazmom i vibracijama otvorenog uma. One su te koje će povesti svoje pastorke do raznih novih iskustava i upoznati ih s idejama o kojima nikad nisu ni razmišljali. One su poput vodiča za osobne avanture, uvijek guraju djecu prema osobnom razvoju i isprobavanju novih avantura. Ali, imaju i vrlo praktičnu stranu. Poput detektiva su i uvijek pokušavaju shvatiti što njihov štićenik treba i onda mu pružaju podršku na najpažljivije načine. 

Osobe rođene u ovom zračnom znaku svjesne su da svima ponekad treba malo prostora za disanje. Dakle, poštuju privatnost svog posinka ili pokćerke kada im je potrebna. Blizanci su usmjereni na prihvaćanje individualnosti i nekonvencionalnih putova, čineći da se njihova djeca osjećaju dovoljno prihvaćenima te da osjete kako su jedinstveni.

4. Ribe

Žene rođene u znaku riba su predivne osjetljive duše koje jednostavno zrače empatijom i ljubaznošću. A kad uđu u ulogu pomajke, kao da su rođene za to. Imaju gomilu strpljenja i usmjerene su na stvaranje poticajnog okruženja. 

Njihovi mališani o njima razmišljaju kao o osobnim navijačicama, jer ribe iskreno žele najbolje za njih i više su nego sretne što mogu biti izvrsna podrška. Ove pomajke rade na razumijevanju i povezivanju sa svojom adolescentskom djecom. Znaju da je za pozitivan utjecaj potrebna istinska briga, trud i razumijevanje. Dakle, možeš se kladiti da su svim srcem prisutne te spremne sve napraviti za svoju novu obitelj.

Ovi horoskopski znakovi znaju da je strpljenje poput tajnog sastojka za uklapanje u novu obitelj. Uostalom, izgradnja odnosa ne događa se preko noći, pa ostaju mirni i ako se stvari ne ubrzaju. Sve što rade jest pokazivanje ljubaznosti, poštovanja i razumijevanja u svemu što čine za svoje pastorke. Slaveći velike ili male pobjede dokazuju da svojim mališanima žele samo iskrenu sreću. 

Možda vas zanima Pripadnici 3 horoskopska znaka mogli bi se lako zaljubiti ove jeseni Miss7 Horoskop
Photo: None

Komentari 0