Horoskop
Muškarci koji tretiraju svoje žene kao kraljice

Muškarci rođeni u ova 4 horoskopska znaka tretiraju svoje žene kao kraljice

  • Neki horoskopski znakovi skloni su sa svojim ženama postupati kao prema kraljicama
  • Daju sve od sebe s malim gestama koje uvelike ugađaju njihovoj ljubavi
  • Otkrit ćemo ti koja će te 4 horoskopska znaka držati kao kap vode na dlanu 

Nekoliko horoskopskih znakova poznato je po svojoj brižnoj i zaštitničkoj prirodi. Oni provode godine usavršavajući svoje vještine tretiranja žena u svojim životima kao da su pripadnice kraljevske obitelji. Naposljetku, uživaju u stvaranju atmosfere ljubavi. Ove osobe vole graditi i održavati povjerenje tako što su poštene, pouzdane i drže se obećanja danih svojoj ljubavi. Zapravo, njihove bi supruge potvrdile da su izuzetni u planiranju iznenadnih spojeva ili izlazaka kako bi održali iskru u svojoj vezi. Od romantične večere za dvoje pod zvijezdama do avanturističkog neočekivanog izleta za vikend, oni se dodatno trude za svoje bolje polovice. Osim toga, bila velika ili mala, uvijek slave postignuća svojih supruga. Evo o kojim je to horoskopskim znakovima riječ…

Ribe

Muškarci rođeni u znaku riba poznati su po svojoj romantičnoj i suosjećajnoj prirodi. Već od trenutka kad odrastu sanjaju o tome da pronađu svoju srodnu dušu i daju joj prioritet u životu. Stoga sreću i dobrobit svog partnera često stavljaju iznad svega, što može rezultirati time da se prema svojim ženama odnose s najvećom pažnjom i odanošću. Ribe se nadaju da mogu učiniti da se njihova partnerica osjeća posebnom. Zapravo, izvrsni su u odabiru promišljenih darova, čak i ako su jednostavni. Ovi vodeni znakovi uzimaju u obzir interese partnerice i sklonosti pri odabiru darova. Za ribe se ne radi o cijeni, nego o zamisli iza poklona! 

Svoju srodnu dušu cijene iznad svega u životu. Čak i u vrijeme svađe, kada ovaj vodeni znak pogriješi, spremni su se ispričati i iskupiti. Slično tome, oni također opraštaju kada njihova voljena osoba pogriješi.

 | Autor: Unsplash/Everton Vila Unsplash/Everton Vila Foto: Unsplash/Everton Vila

Bik

Bikovi su poznati po svojoj nepokolebljivoj odanosti i dubokoj predanosti. Često su spremni uložiti dodatni napor da stvore stabilno i ugodno okruženje za svog supružnika, što ih čini izvrsnim u ophođenju prema svojim ženama kao prema kraljicama. Planirat će izlaske, ići u šetnje, gledati njezine omiljene filmove ili se jednostavno maziti i razgovarati. 

Bikovi vjeruju da to što joj posvećuju maksimalnu pažnju pokazuje da cijene njezino društvo. Znaju da je ključno otvoreno komunicirati sa svojom partnericom i naučiti zbog kojih se konkretnih radnji i gesta ona osjeća voljenom. Dakle, bikovi kroje svoje napore prema njezinim preferencijama. Ovi zemljani znakovi smatraju svojom privilegijom ponuditi svojoj kraljici nepokolebljivu predanost s dosljednošću u izražavanju naklonosti i zahvalnosti.

Možda vas zanima Muškarci ova 4 horoskopska znaka obožavaju djecu i vrlo su angažirani očevi Miss7 Horoskop

Lav

Lavovi su prirodne vođe i često vole biti u centru pažnje. Mogu usmjeriti tu energiju kako bi se njihove žene osjećale posebnima i cijenjenima, često radeći sve i sva kako bi ih razmazili. Niti jedan značajan datum ne ostane neoznačen u njihovom kalendaru. Lav također povremeno iznenadi svoju ženu nečim neočekivanim, bilo da je to spoj ili mali dar. 

Lavovi velikodušno obasipaju svoju ljubav toplim zagrljajima, nježnim poljupcima i utješnim maženjem. Uostalom, fizički dodir može lijepo komunicirati ljubav i intimnost. Ali tu nije kraj; njihova ljubav prelijeva se u srdačne riječi i poruke, u neprestani tok nježnih izraza. Njihova supruga može se radovati slatkim porukama koje ostavljaju po kući kako bi ih voljena osoba pronašla kad ih nema. 

 | Autor: Unsplash/Jamie Street Unsplash/Jamie Street Foto Unsplash/Jamie Street

Djevica

Djevice su orijentirane na detalje i pažljive su prema partnerovim potrebama. Za njih su djela, geste i riječi ono što odražava njihovu ljubav, zahvalnost i poštovanje prema ženi kao pojedincu. Kao rezultat toga, kada se djevice naposljetku vjenčaju, nikada ne propuštaju obratiti pažnju na ono što njihova partnerica govori. 

Pokazuju iskreno zanimanje za misli, osjećaje i svakodnevna iskustva svoje supruge. Kao da imaju poseban radar za hvatanje onoga što njihove žene žele i trebaju, stvarajući toplu atmosferu ispunjenu poštovanjem i iskrenom ljubavlju. Djevice će se vjerojatno fokusirati na sporedne detalje koji njihove žene čine sretnima i ugodnima, izražavajući svoju naklonost kroz usluge i brigu. U svakoj prilici će je rado iznenaditi doručkom u krevetu, pomoći u kućnim poslovima ili joj donijeti šalicu čaja kada je imala dug dan.

Možda vas zanima Najveći spavalice: 3 horoskopska znaka koja stvarno nisu rođena za rano ustajanje Rubrika Life&style Life&style
Photo: Unsplash/Jonathan Borba
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cheryy

    lav