Horoskop
5 znakova koji se zaljubljuju u pogrešne osobe

5 horoskopskih znakova koji se lako zaljube u pogrešnu osobu, dok ih prava ljubav čeka

  • Imaš osjećaj da se tvoja prijateljica uvijek zaljubi u krivoga? Ili si se i ti koji put tako opekla? 
  • Mnogo je razloga zašto se to dogodi: neke ljubav zaslijepi, neki ne mogu odustati od veze ni kad je loša, neki sve gledaju kroz (previše) ružičaste naočale...
  • Uglavnom, ovim znakovima se najlakše dogodi da se fokusiraju na neodgovarajućeg partnera

To je kao neka čarolija: Osjećaji divljaju, zaljubljeni smo do ušiju. Ali nikako se ne slažemo s potencijalnim partnerom. Još jedan ljubavni neuspjeh! Ako netko nema sreće u odabiru partnera, neka baci oko na svoj horoskop i zvijezde. Naime, ovih pet horoskopskih znakova pišu prave ljubavne drame i vrlo često se zaljubljuju u pogrešne ljude.

Rak: Uvijek vjeruju da je to ona prava ljubav

Rakovi su vrlo osjetljivi i izuzetno emotivni. Stalno traže pravu ljubav i mogu se zaljubiti gotovo svaki dan. Kad se to dogodi, rakovi često povjeruju da je to prava ljubav – čak i ako se ponovno gorko razočaraju. Rakovi imaju puno ljubavi u sebi, a čak i ako su puno puta u životu bili povrijeđeni, uvijek otvaraju svoja srca novim ljudima.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Škorpion: Nikad ne odustaje, unatoč logici

Kad se škorpioni zaljube u nekoga, točno znaju što žele - ili tu osobu i nikoga drugog na svijetu. Postaju vezani za tu osobu i ne dopuštaju nikakvu alternativu. Nažalost, zbog svoje nefleksibilne prirode, škorpioni često sami sebi stoje na pravom putu pa dožive promašaj. Izgube se i prekasno shvate u kakav problem su opet upali. Ali, koliko god puta njihova srca bila slomljena, njihova vjera u pravu ljubav je nepokolebljiva.

Možda vas zanima 5 horoskopskih znakova koji se trebaju čuvati blagdana jer često i prelako 'peglaju kartice' Miss7 Horoskop

Blizanci: U mnogočemu nepostojani, u ljubavi to nisu

Osobe rođene u horoskopskom znaku blizanaca doista su nepostojani ljudi. Međutim, nakon što se odluče za neku osobu, njihova ljubav može dovesti i do samožrtvovanja – čak i ako odabranik nije onaj pravi. Blizanci će dati sve od sebe u vezi, neprestano težeći poboljšanju, stvaranju i činjenju, ali ne dobivajući uvijek nešto zauzvrat. Često se događa da blizanac završi hladno odbijen ili čak prevaren.

Ribe: Romantika im često pomuti vid

Ribe su beznadno romantične. Zaljubljene su češće od drugih – i, nažalost, obično u pogrešne ljude. Nakon što se odluče za nekoga, fokusiraju se samo na tu osobu. Oni rođeni u znaku riba uvijek vide dobro u ljudima. Većinu vremena završe povrijeđeni i ništa i nitko ih ne može utješiti. Unatoč svim razočarenjima, nikada ne gube vjeru u pravu ljubav.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Djevica: Racionalne djevice ljubav jednostavno zaslijepi

Djevice su racionalnije, ali kada je ljubav u pitanju, brzo zaborave svoje principe. Zemljani znak voli se zaljubljivati do ušiju. Jednom kada djevica to doživi, čvrsto je uvjerena da je pronašla pravu ljubav i učinit će sve što je u njenoj moći da se spoji s tom osobom. Nažalost, ne obraća pažnju na osjećaje druge osobe i prečesto dopušta da bude zaslijepljena. Nije neuobičajeno da se djevice iskorištavaju. Jednostavno im je nevjerojatno teško kontrolirati svoje emocije.

Možda vas zanima Ova 4 horoskopska znaka posebno su izbirljiva kada su u pitanju partneri i prvi spojevi Miss7 Horoskop
Photo: Instagram @street_style_paris

Komentari 0