Horoskop
Horoskopski znakovi s jakom intuicijom

5 horoskopskih znakova koji kao da čitaju tuđe misli - tako nevjerojatnu intuiciju imaju

Imaš li i ti nekoga u svom okruženju tko uvijek odmah zna kada nešto nije u redu? Nekoga tko odmah može reći kada netko laže? Nekoga tko ima šesto čulo? Naime, ovi horoskopski znakovi jednostavno imaju toliko razvijenu intuiciji da se za njih često kaže da mogu čitati misli… Jesi li i ti među njima?

Ribe

Ribe su vrlo osjetljive i empatične osobe. Ovaj vodeni znak uvijek odmah osjeti kada se nešto loše događa ili nekome treba nešto specifično - čak i ako za to nema dokaza. Ribama je lako završiti tuđe rečenice, čak i ako s dotičnom osobom nisu bliske. Donosi li ti uvijek netko kavu, a da to nisi zatražila nego samo poželjela?

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Rak

Ne možeš baš tako lako prevariti raka. Ovaj vrlo brižni vodeni znak ima snažan osjećaj koji ga rijetko iznevjeri. To znači da rakovi odmah znaju što se događa u čovjeku, što drugi osjeća ili kada netko laže. Vrlo intenzivno percipiraju osjećaje i emocije drugih. Ovaj horoskopski znak jako se teško može praviti da je sve u redu ako netko skriva neki problem. 

Možda vas zanima 5 horoskopskih znakova koji se trebaju čuvati blagdana jer često i prelako 'peglaju kartice' Miss7 Horoskop

Vaga

Vage uvijek teže ravnoteži. Zračni znak koji voli harmoniju u osnovi uvijek vidi pozitivnu stranu situacije i stoga ne dopušta da bude pod utjecajem negativnih vibracija ili energija. Uvijek točno zna što njezini prijatelji trebaju i zna je li netko sretan ili nezadovoljan. Uvijek je dobro imati vagu u svom užem društvu. 

Vodenjak

Vodenjak je često previše zauzet i odsutan da bi čitao misli onih oko sebe. Ali, ako je nekome od njegovih bližnjih loše, on to prvi primijeti, jer njegova empatija je nenadmašna. Kod ovog horoskopskog znaka se  možeš sto posto pouzdati u njegov tankoćutni predosjećaj. 

Škorpion

Škorpion ima intenzivnu, empatičnu osobnost i često uspijeva vidjeti ispod površine. Osim toga, ovim horoskopskim znakom vlada Pluton, a isti je odgovoran za dubinu i transformaciju. Stoga škorpion ima izoštren osjećaj intuicije koji mu omogućuje da razumiju tajne želje i skrivene motive drugih. Voli promatrati i može brzo dešifrirati neizgovorene misli. Škorpion doista zna čitati između redaka!

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Strijelac 

Strijelac je vrlo često prezaposlen sam sa sobom. Međutim, kada je u pitanju njegova obitelj ili najbliži prijatelji, pažljivo sluša i svaka promjena u glasu natjera ga da sjedne i obrati pažnju. Možda i nije toliko dobar čitač misli, ali je definitivno među horoskopskim znakovima koji imaju dobre antene za svoje omiljene ljude.

Možda vas zanima 5 horoskopskih znakova koji su cijepljeni od romantike: ništa cvijeće, ništa poljupci na mjesečini Miss7 Horoskop
Photo: Instagram @streetstyle__daily

Komentari 0