Horoskop

Ova 4 horoskopska znaka posebno su izbirljiva kada su u pitanju partneri i prvi spojevi

  • Kada je ljubav u pitanju, svi imamo neke svoje osobne ideje i želje
  • A kad je riječ o izboru partnera, četiri horoskopska znaka smatraju se posebno izbirljivima
  • Odmah uoče sve mane, ljestvicu postavljaju visoko i često od prvog spoja imaju vrlo velika očekivanja

Dugo si slobodna, a ne znaš zašto? Zvijezde imaju odgovor na to! Možda si rođena u jednom od četiri horoskopska znaka koji su najizbirljiviji kada je riječ o spojevima i odabiru partnera, pa zbog čega ponekad propuštaju i prilike za sreću.

Ova 4 horoskopska znaka imaju najviše standarde kada su partneri i spojevi u pitanju:

Djevica: visoko postavljena ljestvica

Osobe rođene u znaku djevice radije se oslanjaju na svoj oštri um nego na intuiciju kada su u pitanju važne stvari. Perfekcionisti su i očekuju puno od sebe, ali još više od potencijalnih partnera. Dobra stvar u vezi s njihovom izbirljivom prirodom jest to što se odbijaju zadovoljiti prvom stvari (prvim muškarcem) koja se ponudi. Žele onoga tko doista želi baš njih i bori se za tu vezu kao i one.

Djevica je jedan od najizbirljivijih znakova u zodijaku kada je riječ o spojevima. Ima jasnu predodžbu o tome kako bi stvari trebale funkcionirati i brzo prosuđuje kada stvari ne idu onako kako misli da bi trebale. Ovaj zemljani znak čezne za osobom koju karakteriziraju ambicija, razboritost, optimizam i, iznad svega, struktura. Letvica im je vrlo visoka i ponekad se na prvu čine nedostižnima, ali kada pronađu osobu koju će zavoljeti, djevice će u vezi dati sve od sebe.

 | Autor: Unsplash / Tiraya Adam Unsplash / Tiraya Adam

Škorpion: strah da će biti povrijeđeni

Glavni problem škorpiona je da teško vjeruje ljudima. Što god potencijalni partner radio, škorpion uvijek sumnja da iza toga stoji nešto drugo. Ono što potom slijedi je jasno - razočaranje. Toliko se boji da će biti povrijeđen da mu je teško otvoriti srce.

Škorpion ne olakšava izlaske i može izazvati zbunjenost i emocionalni kaos kod osobe s kojom razgovara. Nije kriv novi potencijalni partner, nego sami vodeni znak. Škorpioni vole komplicirati stvari prilikom upoznavanja, jer uvijek se boje da će biti povrijeđeni. Umjesto da jednostavno uživaju u spoju i angažiraju se, skloni su biti zatvoreni i stoga se čine vrlo izbirljivima. Ako želiš osvojiti srce škorpiona, svakako moraš imati puno strpljenja.

Možda vas zanima 5 horoskopskih znakova koji imaju urođen smisao za modu i često čuju pitanje "Gdje si kupila ove hlače, kaput, naušnice...?" Miss7 Horoskop

Lav: sve mora biti - na najjače

Kod lava sve mora biti kako treba, kako tjelesna, tako i emocionalna privlačnost. Ako jedno od toga nedostaje, odmah ispadaš. Lavovi vezu shvaćaju vrlo ozbiljno i nikada se ne bi tek tako spetljali s nekim. Radije bi zauvijek ostali samci, nego bez pravog žara ušli u vezu.

Za lava nema polovičnih stvari, a to je osobito vidljivo kada su u pitanju spojevi. Za ovaj vatreni znak sve mora biti kako treba od samog početka, na svim poljima. Ako ovi zahtjevi nisu ispunjeni, lav će se bez oklijevanja povući i nastavi tražiti. Radije ostaje samac i čeka pravu ljubav nego da s polovičnim emocijama uskoči u vezu koja ne odgovara njegovim željama. Ali, ako uspiješ osvojiti srce ovog horoskopskog znaka, budi sigurna da će ti ostati vjeran i uz tebe do kraja.

 | Autor: Unsplash / Jonathan Borba Unsplash / Jonathan Borba

Rak: emocionalno najzreliji u ljubavi

Ne nazivaju uzalud rakove najzrelijim ljubavnim znakovima zodijaka. Točno znaju što žele, a što ne žele. Ovaj horoskopski znak stoji s obje noge čvrsto na zemlji i očekuje isto od partnera. Visoki zahtjevi rakova djelomično su posljedica njihovog emocionalnog, ranjivog karaktera.

Vjenčani prsten nije nužno presudan za raka. Međutim, potpuno mu je jasno da želi imati djecu. Ovaj horoskopski znak ima stroge standarde kada su spojevi u pitanju. Uostalom, rak se ne želi družiti s osobom koja se pokaže kao nepouzdan roditelj i ometa skladan obiteljski život.

Možda vas zanima Najveći spavalice: 3 horoskopska znaka koja stvarno nisu rođena za rano ustajanje Rubrika Life&style Life&style
Photo: Unsplash / Kristina Litvjak

Komentari 0