Horoskop
Znakovi koje očekuje sjajan prosinac

Ova 3 horoskopska znaka imat će fantastičan prosinac, bit će im to najsretniji mjesec u godini

  • Godina je pri kraju, vrijeme je za rezime, ali tu su još i opsežne pripreme za blagdane 
  • Kako počinje iskričavi mjesec prepun svečanih prilika, bit će raznih događanja, puno druženja, kontakata, novih poznanstava, a i novih ljubavi…
  • 3 horoskopska znaka u prosincu očekuju samo dobre stvari – vjerojatno će im to biti najbolji mjesec 2023-e

Zahvaljujući božićnoj i novogodišnjoj noći, posljednji mjesec u godini donosi apsolutne vrhunce potkraj godine. Ako jedva čekaš da 2023. ispratiš kako treba sa svojim najdražima, trebala bi baciti oko na horoskop. Naime, prosinac će biti jednostavno nezaboravan za 3 horoskopska znaka. Jesi li ti među tim sretnicima?

Možda vas zanima Ova 4 horoskopska znaka posebno su izbirljiva kada su u pitanju partneri i prvi spojevi Miss7 Horoskop

Bik

Bikovi će u prosincu žuditi za nježnošću i bliskošću. Žele provesti puno kvalitetnog vremena sa svojom voljenom osobom. Šetnje božićnim sajmovima, ugodne filmske večeri za dvoje i ukusne večere, sve je to savršeno za romantične trenutke, kojih će bikovi imati u obilju. Zvijezde su na strani ovog zemljanog znaka i tjeraju srca da brže kucaju. Slobodni bikovi također imaju dobre šanse u prosincu: Njihova atraktivna aura jamči da bi im se uskoro mogla približiti srodna duša.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Vaga

Stvari također izgledaju ružičasto za vage. Mars sada podržava ovaj zračni znak i osigurava da vage svoj šarm iskoriste na najbolji način. To osigurava dobro raspoloženje i sklad, osobito tijekom svih tih društvenih okupljanja tijekom blagdanskog razdoblja - upravo ono što vage vole! Sada možeš vjerovati svom osjećaju, jer te u prosincu neće prevariti. Drugim riječima: Dočarat ćeš sjajnu atmosferu i slaviti sa stilom.

Možda vas zanima Ovih 5 horoskopskih znakova su istinski ljubitelji pasa, jednostavno ih obožavaju Miss7 Horoskop

Strijelac

Strijelci se trenutačno osjećaju moćnije nego ikada. Nije ni čudo, astrološki gledano, jer sada je njihova sezona! Zato ovaj vatreni znak može iskoristiti svoju energiju u prosincu, bilo na poslu ili u ljubavnom životu. Strijelci sada mogu sve i zaslužiju biti ponosni na sebe. Reci 'zbogom' ljudima koji te iskorištavaju. Zauvijek! Sada je vrijeme da se oslobodiš vlastitih, pomalo restriktivnih stavova. Samo hrabro! Sada napokon znaš da je nemoguće moguće za tebe. Ne možeš zamisliti da u svojim godinama počneš iznova? Usudi se! Za nekoliko mjeseci osvrnut ćeš se i zapitati se: Zašto sam čekala toliko dugo?

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Photo: Unsplash/freestocks

Komentari 0