Moda

Jesenske kolekcije pune su kožnih komada, od tajica, košulja, suknji do haljina - pronašli smo sjajne modele

  • Kožna jakna desetljećima je pravi modni klasik, no bi li se odvažila nositi košulju ili bluzu izvedenu od umjetne kože?
  • Nove kolekcije high street brendovima vrve komadima od umjetne kože, a mi smo za tebe izdvojile one najzanimljivije
  • A koliko je ovaj materijal popularan svjedoči i to da ćeš bez problema pronaći i modne dodatke koji su izvedeni u njemu

Sudeći prema aktualnoj ponudi vodećih high street brendova, komadi od umjetne kože bit će pravi jesenski hit. Kožne jakne, čizme i torbice godinama su već neizostavni klasici u ženskim ormarima.

Prave ljubiteljice mode u svojim kolekcijama uvijek imaju i jedan par kožnih hlača. Idealno je vrijeme da ih izvadiš s dna ormara, a ako si poželjela novi primjerak znaj da je ponuda uistinu raznovrsna. Trapezice, poslovne hlače, coulottice, joggerice....ove jeseni možeš birati između različitih modela izvedenih od umjetne kože.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Zara (149,90 kuna), Pull&Bear (179,90 kuna), Bershka (149,90 kuna)

U aktualnoj ponudi ipak su najzastupljenije tajice izvedene od umjetne kože, a prave trendseterice rado će ih nositi uz predimenzionirane bijele košulje ili pulovere. Osim u crnoj, ovaj ćeš hit model lako pronaći i u krem varijanti.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Stradivarius (149,90 kuna), C&A (oko 112 kuna), Bershka (139,90 kuna)

Možda vas zanima Udobne i u trendu! S jednim od ovih 5 modela tenisica ne možeš pogriješiti ove jeseni Rubrika Moda Moda

A kada smo kod hit komada, dojma smo da će ove jeseni iznimno popularne biti duže košulje od umjetne kože. Posebno su atraktivni komadi u toplim bež i smeđim nijansama. Naizgled robustan odjevni predmet uz pomoć remena pretvara se u ženstveni modni komad koji zasigurno neće proći nezamijećeno.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Mango (449,90 kuna), Zara (299,90 kuna), Reserved (299,90 kuna)

No, ne uključuje aktualna ponuda samo košulje od umjetne kože. Dapače, prave trendseterice će u svoju garderobu rado uvrstiti i kožne topove i bluze. Ovi primjerci jednostavnim će dnevnim kombinacijama dati sasvim novu dimenziju, a tako sjajno se slažu uz komade izvedene od trapera.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: H&M (oko 190 kuna), Reserved (159,90 kuna), Bershka (169,90 kuna)

Možda vas zanima Želiš prodati odjeću koju ne nosiš? Onda trebaš znati ovo Rubrika Moda Moda

Prošle jeseni kožne košulja-haljine su zagospodarile modnom scenom, a po svemu sudeći rado ćemo ih nositi i narednih mjeseci. Uz njih, u ponudi su dostupne i jednostavne večernje haljine koje, ovisno o stiliziranju, mogu činiti osnovu sjajne poslovne kombinacije.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Zara (229,90 kuna), Reserved (299,90 kuna), Mango (549,90 kuna)

Veseli nas i raznolikost u ponudi sukanja od umjetne kože, a naš favorit su pencil suknje koje sežu ispod koljena. Svojedobno je ovakav model pri obavljanju kraljevskih dužnosti rado nosila i Meghan Markle.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Mango (249,90 kuna), Mohito (179,00 kuna), Zara (149,90 kuna)

A da je umjetna koža "preuzela" jesenske kolekcije svjedoči i podatak da ćeš u dućanima vrlo lako pronaći i modne dodatke izvedene od toga materijala. Marame, šeširi, obruči za kosu...odabir je samo na tebi.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Mango (169,90 kuna),Reserved (49,00 kuna), Zara (149,90 kuna)

Možda vas zanima 5 jednostavnih jesenskih stajlinga s kojima ćeš biti sređena za 5 minuta Rubrika Moda Moda

 

Photo: Shutterstock/instagram

Komentari 0