Moda
Jennifer Lopez

Jennifer Lopez jedan od najvećih trendova ove godine primijenila je u ovom blagdanskom outfitu

  • Trodimenzionalni cvjetovi ove godine još od proljeća krase modele haljina, košulja, cipela i modnih dodataka, a trend se nastavio i u zimskoj sezoni
  • Cvjetne rozete u zimskim kolekcijama viđamo u verzijama od baršuna ili na s haljinama dugih rukava 
  • Upravo je takav model, čiji ovratnik krasi veliki cvjetni ukras, odabrala i Jennifer Lopez, u divnom svečanom outfitu savršenom za blagdane!

Jedan od najvećih trendova koji se istaknuo ove godine svakako su trodimenzionalni cvjetni ukrasi koji još od proljeća krase modele košulja, haljina i drugih odjevnih komada, kao i raznih modela cipela, torbica i drugih modnih dodataka, a Jennifer Lopez sad je trend vješto uvela i u blagdansku sezonu prekrasnim modelom Magda Butrym haljine u crvenoj boji.

Ovaj brend kroz cijelu je godinu izbacio mnoštvo komada ukrašenih predivnim apliciranim 3D cvjetovima, a posebno su bili popularni modeli sandala, a zamijećeni su bili i novi modeli natikača. Cvjetni ukrasi mogli su biti zamijećeni u velikom broju u high street kolekcijama, a komade s trodimenzionalnim cvjetnim aplikacijama vole nositi i slavni!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer Lopez na fotografijama objavljenim na Instagramu nosi crvenu maksi haljinu iz Magda Butrym kolekcije jednostavnog, ravnog kroja te s blago povišenim ovratnikom koji ima strateški smješten efektan dodatak trodimenzionalnog cvjetnog ukrasa. I dok će zbog cvjetnog ukrasa koji na ovoj poziciji predivno uokviruje lice neki preskočiti nakit, JLo je svojem outfitu ipak dodala svjetlucave viseće naušnice.

crvena haljina Možda vas zanima Zbogom mala crna haljino, stigla je mala crvena haljina - izdvajamo 12 odličnih modela Rubrika Moda Moda

Haljina se sa stražnje strane kopča sakrivenim patentnim zatvaračem te sitnim gumbićima u istoj boji. Delikatni nabori daju joj iznimno ženstveni izgled, a užem kroju dodan je i raspor sa stražnje strane. Ovaj model haljine u predivnoj jarko crvenoj nijansi svakako je oličenje blagdanske mode, a osim bojom, zbog dodatka cvjetnog 3D ukrasa spoj je više ovogodišnjih modnih trendova u jednom komadu kojim ćemo se zasigurno istaknuti.

Magda Butrym haljina | Autor: magdabutrym.com magdabutrym.com Foto: magdabutrym.com, maksi haljina s cvjetnim ukrasom na ovratniku (1.665,00 eura)

Magda Butrym maksi haljina inače je dostupna na službenoj stranici brenda, po cijeni od 1665 eura.

Možda vas zanima Ovi puloveri su tako trendi i topli, evo gdje ih pronaći Rubrika Native sadržaj Native sadržaj
Photo: instagram @jlo

Komentari 0