Moda
Jennifer Lopez

Neee! Jennifer Lopez se odrekla platformi i odjenula balerinke?! Stvarno neobično (dobro) izgleda

  • Kad je riječ o modnim odabirima Jennifer Lopez, možemo biti sigurni da će u outfit gotovo uvijek biti uključene cipele s visokom potpeticom
  • Ipak, u ovom outfitu, napravila je tu rijetku iznimku te dnevnu haljinu kombinirala s parom ravnih cipela
  • Moramo priznati da joj klasične lakirane balerinke jednako dobro stoje kao i modeli s vrtoglavim potpeticama - samo nam stvarno čudno izgleda!

Jennifer Lopez rijetko viđamo u modnim kombinacijama u koje nije uklopljen model cipela s visokim potpeticama, a i kad se odluči za ravnu obuću, to su najčešće tenisice, u sportskom outfitu za teretanu i trening.

No, slavna pjevačica prije nekoliko je dana ipak odabrala model udobnijih cipela, s ravnom petom, za dnevni izlazak na ručak na Beverly Hillsu. Naime, u predivnoj ženstvenoj kombinaciji, prepunoj dizajnerskih komada, Jennifer je nosila jednostavne crne balerinke od lakirane kože.

Jennifer Lopez | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Jennifer Lopez

Model Cendrillon, koji dolazi i u nekoliko drugih opcija boja te vrsta kože, dio je kolekcije brenda Repetto, a JLo je crne lakirane balerinke kombinirala s bež košuljom haljinom od gabardena s potpisom Diora, ukrašenoj crnim gumbima, Dsquared sunčanim naočalama velikih crnih okvira te predivnom Hermes torbicom od krokodilske kože u crnoj boji!

Možda vas zanima Casual, a tako dobar styling Blake Lively drage volje ćemo ukrasti prvom prilikom Rubrika Moda Moda

crne lakirane balerinke | Autor: repetto.com repetto.com Foto: repetto.com, Cendrillon balerinke (275,00 eura)

Ovaj predivan sofisticirani styling možemo sačuvati za buduće modne kombinacije kad nam ponovno stigne toplije vrijeme ili ga pak prilagoditi za ovo trenutno, uz dodatak najlonki i elegantnog modela kaputa!

Nina Badrić Možda vas zanima Nina Badrić u super džemperu koji je zvijezda ležerne zimske kombinacije - izdvajamo slične modele Rubrika Moda Moda
Photo: Profimedia

Komentari 0