Moda

Crni kaput vječni je komad. Massimo Dutti ima odlične modele, a mi smo izdvojili najljepše

  • Kaput je bez razmišljanja komad bez kojeg ne možemo zamisliti zimske dane, a pogotovo ako je riječ o bezvremenskim modelima koji ne izlaze iz mode
  • Crna boja je sinonim za eleganciju i profinjen stil, a baš takvi su kaputi u aktualnoj Massimo Dutti ponudi
  • Jednostavni i kvalitetni, a s daškom trendi estetike, ovi kaputi su sjajna investicija u naš stil

Iako vjerujemo da u svojoj kolekciji već imaš crni kaput, s vremena na vrijeme nije naodmet zamijeniti ga s novim modelom. Mi smo ovog puta zavirili u aktualnu Massimo Dutti ponudu koja nas je oduševila svojim jednostavnim modelima. Naime, riječ je o klasičnim kaputima, no ipak – svaki model se u nečemu razlikuje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eleanor Egar (@ellieegar)

Voliš li "uredne", minimalističke linije, crni Massimo Dutti modeli nameću se kao nepogrješiv odabir. Ove kapute lako ćeš prilagoditi poslovnim kombinacijama, ali i onim opuštenim. Primjerice, možeš ih nositi s profinjenim pencil suknjama, bluzama ili tanjim džemperima te čizmama na petu, ali mi glasamo i za kombinacije sa širim hlačama, dolčevitama i trendi tenisicama. Naravno, možeš se poigrati i s bojama te na taj način „razbiti“ tamne tonove. 

By Malene Birger kaput Možda vas zanima Klasična silueta kaputa, ali u boho verziji - osvojio nas je model koji lovimo na sniženju na Zalandu Rubrika Moda Moda

S druge strane, za oko nam je zapeo i kaput A kroja koji je upotpunjen kariranim uzorkom u jako tamnim nijansama. Ovaj kaput je i oversized kroja pa je idealan za slojevite kombinacije. Izgledat će sjajno odjeneš li ispod blejzer ili kardigan, a također ga je lako prilagoditi različitim stilovima i prigodama. 

Za sve one koji vole kraće modele, pronašli smo dvije stylish varijante od kojih jedan kaput asocira na dužu kožnu jaknu, dok nas drugi podsjeća na kapute iz 60-ih. Oba modela će se uklopiti u dnevne, poslovne ili večernje prigode, a možeš ih upotpuniti s detaljima poput trendi primjerice ruže koje je ove sezone veliki hit.

 | Autor: Massimo Dutti Massimo Dutti Foto: Massimo Dutti (249 eura)  | Autor: Massimo Dutti Massimo Dutti Foto: Massimo Dutti, baloner od 100% vune (249,00 eura)

 | Autor: Massimo Dutti Massimo Dutti Foto: Massimo Dutti (299 eura)  | Autor: Massimo Dutti Massimo Dutti Foto: Massimo Dutti (249 eura)  | Autor: Massimo Dutti Massimo Dutti Foto: Massimo Dutti (199 eura) Možda vas zanima Crvene salonke i detalj u obliku ruže: imamo super cipele za sezonu proslava (i to za malo novca) Rubrika Moda Moda

 

Photo: Instagram @Darja Barannik

Komentari 0