Moda

Crvene salonke i detalj u obliku ruže: imamo super cipele za sezonu proslava (i to za malo novca)

  • Crvena boja, sinonim elegancije, samopouzdanja i profinjenosti, čest je odabir žena koje svojoj kombinaciji žele dodati senzualnu notu
  • Ova boja ne samo da privlači pozornost, već i transformira izgled, dodajući neodoljiv dašak glamura 
  • Stoga se crvene cipele na petu nameću se kao idealan modni saveznik, a predivan model koji je u kratkom periodu postao viralan zapazili smo u Primarku

Bez obzira na to nosiš li ih uz malu crnu haljinu, elegantnu suknju ili traperice, crvene cipele s potpeticom uvijek podižu izgled na novu razinu. Kao što smo spomenuli, za oko nam je zapeo divan model iz Primarka koji je nastao u suradnji s glazbenicom Ritom Orom, a radi se o elegantnim cipelama koje će se odlično uklopiti u svaki blagdanski styling. 

 | Autor: Primark Primark Foto: Primark, Crvene satenske cipele na petu (22,00 eura)  | Autor: Primark Primark Foto: Primark, Crvene satenske cipele na petu (22,00 eura)

Naime, ovaj satenski model ukrašen je trendi motivom ruže koji dominira na prednjem dijelu cipele, a možemo ga zamisliti u svim onim prigodama kada želiš posebno zablistati i naglasiti chic estetiku. Također, ove cipele jednako dobro pristaju suptilnim, kao i nešto zaigranijim modnim pričama, stoga su bez razmišljanja model o čijoj bi kupnji trebala razmislit - pogotovo pridodamo li svemu i nešto deblju potpeticu zbog koje je stabilnije i ugodnije hodati.

Možda vas zanima Party torbica iz Zare: srebrni model u obliku zvijezde izgleda poput balona s helijem Rubrika Moda Moda

Cijena od 22 eura ove cipele ujedno čini i pristupačnima, a osim crvene boje, dolaze i u crnoj varijanti koja je jednako posebna jer su ruža i remenčići koji idu oko gležnja, u ovom slučaju ukrašeni decentnim štrasom. Crni model kombiniramo jednako lako, a obje boje nosive su i nakon što prođe blagdanski period. 

 | Autor: Primark Primark Foto: Primark, Crne satenske cipele na petu (22,00 eura)  | Autor: Primark Primark Foto: Primark, Crne satenske cipele na petu (22,00 eura)  | Autor: Primark Primark Foto: Primark, Crvene satenske cipele na petu (22,00 eura)

Photo: Primark

Komentari 0