Moda

Jedna od najljepših midi satenskih suknja koju smo vidjele, sada je na 60% popusta u Mangu

Imamo odličnu vijest koju neće htjeti propustiti niti jedna prava fashionistica. Mango, jedan od naših najomiljenijih high street modnih brendova, trenutno nudi nevjerojatan popust od 60% na jednu od najljepših midi satenskih suknja koju smo ikada vidjeli.

 | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango

Možda vas zanima Ova H&M-ova haljina bit će blagdanski it komad: rasproda se u trenu, a lista rezervacija je podugačka Rubrika Moda Moda

Satenska midi suknja dio je Mango Selection kolekcije

Ova divna suknja dio je Mangove ekskluzivne Selection kolekcije koja je dokaz predanosti brenda da stvara izuzetne odjevne komade koji odišu elegancijom i stilom. Izrađena od lepršave tkanine s luksuznom satenskom završnom obradom, ova midi suknja prava je atrakcija. Evasé dizajn suknje dodaje dašak sofisticiranosti, dok midi duljina osigurava laskavu i gracioznu siluetu. To je savršen komad za istaknuti se u bilo kojoj prigodi.

 | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango

Međutim, nije samo dizajn ono što ovu suknju čini neodoljivom. Mangova pažnja posvećena detaljima očita je u praktičnom kopčanju patentnim zatvaračem i gumbom, što olakšava odijevanje i osigurava bolje pristajanje. Kao dio Mangove kolekcije za zabave i posebne prilike, ova je suknja pažljivo odabrana kao jedan od njihovih profinjenijih komada koji je izrađen od kvalitetnih materijala. Osmišljena je kako bi ti pomogla kreirati ženstvene i suvremene kombinacije koje su savršene za one nezaboravne trenutke i slavlja.

Mango haljine Pre-Black Friday Možda vas zanima Mango ususret Crnom petku već ima odličnu ponudu - izdvojile smo predivne haljine na sniženju Rubrika Moda Moda

 | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango

Učinit će da se osjećaš kao milijun dolara, bez da uistinu potrošite veliku svotu novca!

A sada, razgovarajmo o cijeni. Originalna cijena ove suknje bila je 99,99 €, a sada je dostupna po super pristušačnoj cijeni od 39,99 €. To je odličnih 60% popusta. Tako lijep odjevni komad je predobar da bi se propustio, pogotovo po ovoj sniženoj cijeni.

Nemoj propustiti ovu nevjerojatnu priliku da nadogradiš garderobu bezvremenskim komadom koji spaja eleganciju, stil i pristupačnu cijenu. S ovom midi satenskom suknjom bit ćeš spremna privući poglede i osjećati se samouvjereno kamo god se zaputila. No, imaj na umu da popust neće trajati zauvijek. Posjeti Mango web shop kako bi naručila svoj primjerak prije nego što bude prekasno.

H&M jakna Možda vas zanima Nije kaput nego jakna, ali ovaj minimalistički model iz H&M-a odiše jednakom elegancijom Rubrika Moda Moda
Photo: Mango outlet

Komentari 0