Moda

I Jelena Rozga, i druge poznate Hrvatice vole ove dizajnerske sandale ukrašene 3D cvjetovima

  • 3D cvjetni ukrasi još su od proljeća veliki trend koji već mjesecima gledamo na odjeći, obući i modnim dodacima
  • Cipele ukrašene ovakvim cvijećem izgledaju posebno efektno, stoga su ih zasigurno odabrale i poznate Hrvatice
  • One nose dva modela dizajnerskog brenda Magda Butrym, koji je u posljednje vrijeme već lansirao niz odjevnih predmeta i modnih dodataka ukrašenih predivnim trodimenzionalnim cvjetnim detaljima

Trodimenzionalni cvjetni ukrasi preplavili su modne kolekcije kako dizajnerskih, tako i high street brendova te su od proljeća jedan od vodećih trendova, kojem popularnost nije pala ni s dolaskom ljeta. Trendi romantični detalji koji svakom odjevnom predmetu, modnom dodatku ili paru cipela daju dodatnu dozu ženstvenosti, osvojili su i poznate Hrvatice, koje ih posebno vole nositi kao ukras na sandalama.

Jedan od brendova s već prepoznatljivim dizajnima s 3D cvijećem je i Magda Butrym, a upravo sandale ovog brenda biraju i Rita Rumora Jurki, Karla Primorac i Jelena Rozga.

I dok su Rita i Karla odabrale isti model prozirnih natikača s potpeticom od 8 cm i s voluminoznim svilenim cvijetom u krem nijansi, Jelena Rozga odlučila se za nešto vibrantniji model u crveno-ružičastoj kombinaciji boja. Jelenine ružičaste sandale na vezanje s potpeticom visokom 10,5 cm krase dva svilena cvijeta, s prednje i stražnje strane, u crvenoj boji. Prednji ukrasni cvijet također je i odvojiv pa se po potrebi može i skinuti. 

Pamela Badžek Možda vas zanima Pamela Badžek nosi predivnu Mango haljinu u romantičnom ljetnom outfitu Rubrika Moda Moda

Magda Butrym sandale | Autor: magdabutrym.com magdabutrym.com Foto: magdabutrym.com. Magda Butrym sandale s cvijetom, (835,00 eur) Magda Butrym sandale | Autor: magdabutrym.com magdabutrym.com Foto: magdabutrym.com. Magda Butrym sandale s cvijetom, (835,00 eur)

Natikače koje nose Rita i Karla dostupne su još i u varijanti s crvenim cvijetom, po cijeni od 835 eura, dok se Jelenine sandale mogu kupiti u crno-bijeloj varijanti te jednobojne krem, beži crvene, svijetloružičaste i crne, po cijena koje se kreću od 890 do 1255 eura.

Magda Butrym sandale | Autor: magdabutrym.com magdabutrym.com Foto: magdabutrym.com. Magda Butrym sandale s cvijećem, (1.035,00 eur) Magda Butrym sandale | Autor: magdabutrym.com magdabutrym.com Foto: magdabutrym.com. Magda Butrym sandale s cvijećem, (1.035,00 eur)

Margot Robbie Možda vas zanima Nakon tisuću roza lookova Margot Robbie, konačno i jedna 'Barbie' u žutom. I funkcionira... Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @rozgajelenaofficial

Komentari 0