Moda
Pamela Badžek

Pamela Badžek nosi predivnu Mango haljinu u romantičnom ljetnom outfitu

Sniženja su počela, a među mnoštvom odjevnih predmeta na rasprodaji, nikad nije naodmet našoj ljetnoj kolekciji dodati još koji model haljine. Lepršave, kratke, midi, uske... izbor je doista šarolik, a Pamela Badžek upravo nam je pomogla suziti taj izbor svojim novim outfitom u kojem je nosila mini haljinu iz Manga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pamela Badžek (@august_xvi)

Kratka pamučna haljina dugih rukava po sebi ima izvezene detalje te je stisnuta u struku, a na rukavima ima i dodatak decentnih volančića. Nježna krem boja omogućava lako kombiniranje sa svim drugim bojama, a Pamela se odlučila za neutralnu opciju te uz haljinu nosila pletenu torbicu sa smeđim detaljima te bež sunčane naočale okruglih okvira.

Možda vas zanima 20 midi haljina s Mangovog sniženja, od jednobojnih i satenskih do onih u jarkim bojama i s cvjetnim uzorkom Rubrika Moda Moda

Mango haljina | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango. izvezena haljina s volanima, (sad 45,99 eur)

Haljina iz Manga koju nosi Pamela trenutno je s 59,99 eura snižena na 45,99 eura te je dostupna u gotovo svim veličinama!

Uz Pamelinu preslatku haljinu s volančićima, izdvojile smo još tri slična modela koji su trenutno također dostupni u Mangu po sniženim cijenama!

Mango haljina | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango. pamučna haljina s rupicama, (sad 45,99 eur) Mango haljina | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango. pamučna haljina s volanima na rukavima, (sad 25,42 eur) Mango haljina | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango. pletena haljina s puf rukavima, (sad 39,99 eur)

Margot Robbie Možda vas zanima Nakon tisuću roza lookova Margot Robbie, konačno i jedna 'Barbie' u žutom. I funkcionira... Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @august_xvi

Komentari 0