Moda

Najljepša pletena torbica: ovom clutchu u dvije boje je teško odoljeti

Voljeli ili ne previše cekere, standardni postav ljetne ponude torbica, ove su godine u ponudi i brojni drugi modeli torbi od slame, rafije i drugih prirodnih vlakana - ili onih koja ih imitiraju. Nevjerojatno raznolik broj oblika može se pronaći u trgovinama pa tako to više nisu samo velike torbe u koje stane sve za plažu nego i minitorbice, kovčežići, torbice za preko tijela... U moru onih koje ponajprije spaja sličan materijal, izdvojila se jedna...

 | Autor: Foto: Mango

Točnije, dvije torbice. Mangov model dolazi u dvije boje, smeđoj i zelenoj, a model iskače zbog oblika. Ručna torbica odnosno clutch stvarno nije čest oblik za torbu od prirodnog materijala poput špage ili rafije, no ovaj je spoj vrlo zanimljiva kombinacija. Elegantno i ležerno u isto vrijeme.

Možda vas zanima Loewe ima najpoželjniju torbu sezone od prirodnih materijala koju već obožavaju brojne trendseterice Rubrika Moda Moda

Metrijal je zapravo papir od slame, torbica ima pamučnu podstavu, i skidivi lanac za nošenje preko ramena, ako želimo drukčiji stil i slobodne ruke. Cijena je 49,99 eura. No, to nije sve!

 | Autor: Foto: Mango

Naime, moramo reći da španjolski brend ove godine ima izvrsnu ponudu pletenih torbica, a u igri su najrazličitiji, manje očekivani mode modeli od cekera, vrećastih i bucket torbi. Na primjer, torbica na preklop u crnoj i boji duhana ili okrugla torba od prirodnih vlakana, također u te dvije boje i po istoj cijeni od 49,99 eura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MANGO (@mango)

Ova torba iz Manga vrlo je slična prepoznatljivom Celine Triomphe modelu

Ipak, ovaj clutch nam je najviše u srcu...

 | Autor: Foto: Mango  | Autor: Mango outlet Mango outlet Mango  

Photo: Mango outlet

Komentari 0