Moda
Celine teen triomphe torba

Ova torba iz Manga vrlo je slična prepoznatljivom Celine Triomphe modelu

  • Triomphe torbe vrlo su popularan model brenda Celine, a posebno je upečatljiv onaj s otisnutim Triomphe platnom
  • No, budući da nije svima cjenovno pristupačna, pronašli smo vrlo sličan model u Mangu
  • Njihova elegantna torbica svojim klasičnim izgledom lako može ovaj zamijeniti dizajnerski model

Svjetlucavim kristalićim ukrašene cipele iz Manga prošlih su nekoliko mjeseci bile pravi hit među fashionisticama, a sad jedan modni dodatak iz nove Mango kolekcije ponovno privlači pažnju na ovaj high street brend. 

Mango torba | Autor: Mango outlet Mango outlet Mango torba

Charles & Keith torba Možda vas zanima Charles & Keith torbe nose brojne influencerice jer izgledaju kao skup dizajn, a vrlo su pristupačne Rubrika Moda Moda

Predivna torba za nošenje preko tijela zapela nam je za oko zbog elegancije i sofisticiranog dizajna, koji podsjeća na obožavanu torbicu brenda Celine, Triomphe. Iako Triomphe dolazi u više varijanti, torba iz Manga najsličnija je modelu Teen Triomphe, kojeg krasi velika zlatna kopča u obliku Celine loga, kožni obrubi boje konjaka te otisnuto Triomphe platno.

Celine Teen Triopmhe torba | Autor: Celine Celine Teen Triomphe torba s Triomphe uzorkom, (2,950 eur)

Model torbice iz Manga ima slične smeđe obrube i print logotipa te dugi prilagodljivi remen, no izrađena je od umjetne kože te je u Mango trgovinama i na stranici brenda dostupna po cijeni od 49,99 eura, dok je cijena Celine Teen Triomphe 2,950 eura. 

Mango torba | Autor: Mango outlet Mango outlet torba za nošenje preko ramena s printom logotipa, (49,99 eur)

Celine Teen Triomphe zasigurno je jedan od modela koji spada u investicijske komade te će njen bezvremenski dizajn uvijek biti u trendu, no sigurne smo kako će i predivna Mango torbica dobiti bezbroj komplimenata.

Možda vas zanima Osvoji prekrasnu torbu domaćeg brenda MIKO fashion u koju smo se zaljubili na prvi pogled Rubrika Moda Moda
 
Photo: Instagram @minpoh

Komentari 0