Moda

Osvoji prekrasnu torbu domaćeg brenda MIKO fashion u koju smo se zaljubili na prvi pogled

  • Bliži nam se Dan zaljubljenih, a miss7 ga želi čestitati svojim čitateljicama na najljepši mogući način - uz Valentinovo Giveaway!
  • U suradnji s našim partnerima pripremamo vrijedne darove i dijelimo ih putem miss7 profila na Instagramu sve do 14. veljače
  • Danas imaš priliku osvojiti prekrasnu, ručno rađenu torbu s potpisom brenda MIKO fashion koju možeš nositi na više načina 

U srcu Slavonije, Vinkovcima, vrijedno se oživljava mnoštvo ideja i stvaraju nove kreativne kolekcije uvijek pomalo drugačijeg, maštovitog dizajna. Vinkovački brand MIKO fashion bavi se dizajnom i proizvodnjom ženskih torbi i dodataka za interijer. Glavni su likovi njihove priče stilizirani Šokica i Šokac koji krase svaki MIKO proizvod. Motive je naslikao slobodan umjetnik, Miljen Šimunić (1964.-2006.), a upravo te motive su prije više od 4 godine majka Mirela i kćer Matea aplicirale na svoje proizvode te im osim umjetničkog, dale i modni kontekst.

 | Autor: MIKO fashion MIKO fashion

'Nakon što smo poslušale srce i krenule dizajnirati torbe za sebe, shvatile smo da nam je to savršena prilika da ih učinimo posebnima te da dobiju predivnu priču, a i da ta mala umjetnička djela konačno podijelimo s ljudima i maknemo iz kutije sjećanja', rekle su jednom prilikom za miss7 Mirela i Matea.

MIKO fashion je nedavno predstavio novu Oak kolekciju, čiji je apsolutni favorit upravo Basic Oak ruksak u koju smo se zaljubili na prvi pogled. Zelena boja krošnji slavonskih šuma u kombinaciji s ručno rađenim drvenim ručkama i decentim motivom Šokice na pločici plexiglasa, čine savršen modni dodatak za sva godišnja doba. Uz torbu dobivaš i zeleni remen te ju osim u ruci i kao ruksak, možeš nositi i preko ramena.

 | Autor: MIKO fashion MIKO fashion

Upravo je Basic Oak ruksak glavna zvijezda našeg današnjeg Valentinovo Giveawaya! Jednoj čitateljici poklanjamo ovu prekrasnu i vrlo praktičnu torbu u vrijednosti 92,99 € koju je moguće nositi na više načina, a koja će, zahvaljujući svom osebujnom dizajnu, u trenu podići baš svaki stajling.

Sve što trebaš napraviti kako bi osvojila ovu vrijednu nagradu je posjetiti miss7 profil na Instagramu, potražiti fotografiju Basic Oak ruksaka i odraditi tri jednostavna koraka: zapratiti @miss7.hr i @mikofashion.hr, lajkati objavu i u komentaru označiti jednu osobu koja bi voljela osvojiti ovu nagradu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli miss7 (@miss7.hr)

Igramo se do subote, 4. veljače 2023. u 12 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika slučajnim odabirom. Sretno!

Photo: Igor Šoban/Pixsell