Moda
cipele s kvadratnim vrhom

Zarine elegantne lakirane cipele jaaako podsjećaju na popularne Celine štikle

  • Mary Jane cipele klasična su obuća koja gotovo svake sezone dobiva nešto drugačije verzije
  • Ove su godine proglašene povratničkim trendom, a osim u dizajnerskim kolekcijama, možemo ih vidjeti i u kolekcijama high street brendova, koji su izbacili svoje verzije
  • Lakirane, s visokom potpeticom i s četiri tanka remenčića, ove cipele iz Zare svaki će outfit podići na višu razinu

U Zari smo pronašle njihovu verziju popularnih Mary Jane modela cipela koje se ponovno vraćaju u modu. U originalnoj verziji samo s jednim remenčićem preko stopala, ove su cipele dobile mnoštvo dodataka kroz brojne verzije raznih modnih brendova, pa tako i u vidu više remenčića, baš poput ovih iz Zare, ali i različitih vrsta pete. Nazvane su prema liku iz crtanog filma iz 1900-ih, a otad su prerasle u klasik u obući kojeg dizajneri obožavaju oživljavati.

Zara lakirane cipele | Autor: Zara Zara

Modeli Mary Jane cipela proglašeni su jednim od povratničkim modela te su na modnim revijama za proljeće 2023, viđene razne dizajnerske verzije. Obožavaju ih nositi i modne influencerice te celebrity trendseterice, a  vlastite su modele u svoje najnovije kolekcije ubacili i high street brendovi. Ove Zarine jako podsjećaju na ultrapopularni Celine model koji nosi i Carrie u seriji 'I tek tako', no high street cijena itekako nam je simpatičnija.

 | Autor: Promo Promo

Možda vas zanima Jasno je kao dan da će ovih 11 modela cipela biti ogroman hit u 2023. Rubrika Moda Moda

Cipele lakiranog izgleda crne boje imaju potpeticu visoku 10 cm i kvadratni vrh, koji ih čini odličnim izborom za poslovne outfite i kombiniranje ovih cipela s primjerice trendi oversize odijelom. Remenčići na svodu stopala i oko gležnja daju im odličnu potporu i stabilnost, što zasigurno olakšava cjelodnevno nošenje.

Zara lakirane cipele | Autor: Zara Zara cipele lakiranog izgled s potpeticom i remenčićima

U svojoj novoj kolekciji, Zara ima još dva modela crnih lakiranih cipela, više sličnih klasičnim Mary Jane modelima, s nižom petom i manje remenčića.

Možda vas zanima Gotovo smo sigurni, ovo će biti najpopularnije ravne cipele ovog proljeća Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @rabialafashionista

Komentari 0