Moda
Pamela Badžek

Kako nositi kaubojke i ljetnu haljinu: Pamela nas je inspirirala pa smo složili još 3 kombinacije

  • Kaubojske čizme posljednjih su sezona iznimno popularna obuća, a nose se, izgleda, veći dio godine
  • S probližavanjem ljeta, razmišljamo kako ih uklopiti u nove stylinge, a Pamela Badžek jednostavnim je outfitom pokazala jedan od načina
  • Cool modeli kaubojskih čizama savršeno će se složiti s modelima midi ljetnih haljina

Kaubojke i ljetne haljine neodvojiva su modna kombinacija već i u proljetnim danima, kad im možemo dodati i laganu proljetnu jaknu ili zanimljiv modni detalj, poput šešira. Za tu se opciju odlučila i influencerica Pamela Badžek, koja je u svoj outfit crne haljine s resama, crno-bijelih kaubojskih čizama dodala jednostavan crni šešir ravnog širokog oboda i crne sunčane naočale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pamela Badžek (@august_xvi)

outfit sa skinny trapericama Možda vas zanima 5 proljetnih stylinga koji dokazuju da su skinny traperice i dalje vrlo popularan komad Rubrika Moda Moda

Pamelin odličan casual styling može nam poslužiti kao idealna stilska inspiracija za vlastiti outfit s kaubojskim čizmama, a u nastavku donosimo još nekoliko prijedloga kombinacija kaubojskih čizama i ljetnih haljina koje možemo isprobati ovog proljeća i ljeta!

Crno-bijele kaubojke i crna haljina

Crno-bijela kombinacija klasičan je odabir s kojim ne možemo pogriješiti te će zasigurno biti prvi izbor za one kojima boje nisu najdraže u odijevanju.

kaubojske čizme i ljetna haljina | Autor: Zalando Zalando Stradivarius, midi haljina, (29,99 eur); Pull&Bear, kaubojske čizme, (49,99 eur)

Bež kaubojke s rupicama i svjetlucavim kamenčićima i haljina na prugice

Neutralne, zemljane nijanse uklopit će se u svaku garderobu, a prugasti uzorak na haljini te ukrasni detalji kristalića na čizmama podići će outfit u trenu. 

kaubojske čizme i ljetna haljina | Autor: s.Oliver/Zalando s.Oliver/Zalando s.Oliver, haljina do sjajnog materijala s lažnim preklopom, (sad 72,99 eur); Alma en Pena, kaubojske čizme, (sad 198,95 eur)

Smeđe kaubojke od glatke kože i haljina sa šarenim printom

Jednostavne kaubojke od glatke kože u predivnoj boji konjaka predivno će se složiti s lepršavom ljetnom haljinom šarenog uzorka u vedrim bojama!

kaubojske čizme i ljetna haljina | Autor: s.Oliver/Karla s.Oliver/Karla s.Oliver, duga haljina s printom, (149,99 eur); Twinset, kaubojske čizme, (sad 99,00 eur)

Anastazija Makjanić Možda vas zanima Elegantne Marelline komade kombinirala je s tzv. ružnim sandalama iz H&M-a. Ispalo je super! Rubrika Moda Moda
 
Photo: Instagram @august_xvi

Komentari 0